Начало Спорт Трето място за 19-годишните ни хандбалистки на регионално първенство

Трето място за 19-годишните ни хандбалистки на регионално първенство

СПОДЕЛИ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
restorant
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На 27 март Панагюрище бе домакин на последния кръг от Регионалното  първенство по хандбал за 19-годишни девойки. В „Арена Асарел“, младият панагюрски отбор загуби и двете срещи. В първата бяхме надиграни от Хасково с резултат 26:20, а във втората от Сливница с 31:24. След изиграните срещи от всички турнири, класирането не се промени.

ПЪРВИ-ХАСКОВО; ВТОРИ-СЛИВНИЦА; ТРЕТИ -ПАНАГЮРИЩЕ.

Въпреки третото място в Регион южен, ХК Панагюрище ще участва на Държавния финал, който ще се проведе на 28-30 април в Хасково. Целта, поставена пред отбора е влизане в шестицата.
Състав: Славка Иванова,Мария Маслева, Стиляна Добрева,Станислава Чакърова,Марина Чардакова, София Пашова,Евелин Драганова,Николета Иванова,Стоянка Варадинова,Йоана Робова,Катрин Чочева.

Мария Маслева стана голмайстор на първенството с 66 гола и бе избрана за най-добра дясна свръзка, а Стиляна Добрева-най-добро дясно крило.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

В събота 1 април Панагюрище ще бъде домакин на кръг от зоналното първенство по мини хандбал за момичета до 10 години. Състезанието ще се проведе в зала „Арена Асарел“ от 10.30 ч