Начало Общество ЦДГ „Първи юни“ отбеляза Деня на детето (ВИДЕО)

ЦДГ „Първи юни“ отбеляза Деня на детето (ВИДЕО)

99
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

13321224_494036304125502_1247011398_o

Днес се отбелязва международният ден на детето. Празникът очакван с нетърпение от всички деца. ЦДГ „1-ви юни” по традиция отбеляза празника с тържествена програма.

Празникът започна с предаване на знамето на ЦДГ „1-ви юни” от бъдещите първокласници на своите по-малки приятелчета. Приветствие към децата, родителите и учителите от детското заведение отправи заместник кметът по хуманитарните дейности на Община Панагюрище г-жа Галина Матанова. За пета поредна година ръководството на Общината направи празника на малчуганите още по-специален, като осигури индивидуални подаръци за всяко дете.

На тържеството всеки бъдещ първолак получи удостоверение за завършена подготвителна група от заместник кметът по хуманитарните дейности на Община Панагюрище г-жа Галина Матанова.

Празничната програма продължи с изпълнения възпитаници на детското заведение. Те показаха своите умения в песните, танци и рецитирането на стихчета.

Своя поздрав към децата отправи и директорът на ЦДГ „1-ви юни” г-жа Цеца Радивчева. Тя пожела на малчуганите здраве и много усмивки.

За да направят празника още по-весел от детската градина бяха поканили клоун, с който забавлява децата с песни, танци и приказка.

ВСИЧКИ СНИМКИ ОТ ТЪРЖЕСТВОТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК.