Начало Бизнес Цвета Величкова e новият директор „Човешки ресурси“ в  „Асарел-Медет“АД

Цвета Величкова e новият директор „Човешки ресурси“ в  „Асарел-Медет“АД

СПОДЕЛИ

Цвета Величкова е новият директор на дирекция „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“АД. Тя е завършила Софийски университет „Св. Климент Охридски“, специалност „Трудова и организационна психология“. Има опит от различни компании, като десет години заема позицията ръководител „Човешки ресурси“ в „Луфтханза Техник“ – София.
„Приемам предизвикателството „Асарел-Медет“ с голям ентусиазъм, защото е малко по-различен тип бизнес от този, в който съм работила до момента. Това е бизнес с добавена стойност към хората, обществото и града. Впечатлена съм от всичко, което „Асарел-Медет“АД прави за Панагюрище и региона“, каза Цвета Величкова. „В работата си най-много държа на честността и спазването на обещанията, да даваме най-доброто от себе си и не на последно място да се забавляваме“, допълни новият директор „Човешки ресурси“ на „Асарел-Медет“АД.
До провеждането на конкурса през последната година длъжността се заемаше от Ана Финджикова, която отново поема старата си позиция на ръководител отдел „Комуникации“.