Начало Парламентарни избори 2017 Цветан Цветанов в Панагюрище: „Христо Калоянов ще бъде достоен народен представител”

Цветан Цветанов в Панагюрище: „Христо Калоянов ще бъде достоен народен представител”

СПОДЕЛИ

17409529_10210263487961544_951356079_n

„Христо Калоянов ще бъде достоен народен представител, който ще защитава интересите на община Панагюрище. Той е доказал какво може в 42-то народно събрание. Уверен съм в победата на ГЕРБ тук”, заяви зам.-председателят на ПП ГЕРБ по време на снощната си среща с граждани, проведена в камерната зала на общината.

Водачът на листата г-жа Екатерина Захариева разясни приоритетите в програмата на партията, като подчерта, че образованието е сферата, която води след себе си работни места, инвестиции и благосъстояние. „Ако е нужно ще използваме и принуда. Всички родители, които не пращат децата си в училище, ще бъдат лишени от социални придобивки”, заяви бившият министър на правосъдието. Тя обяви, че икономическия растеж и доходите, както и сигурността и съдебната реформа, са сред другите приоритети в програмата. Захариева подчерта, че сред основните приоритети за ГЕРБ е довършването на язовир Луда Яна, а тя самата е работила по този проект още като зам.министър в МРРБ.

Друг от гостите, евродепутатът Андрей Новаков, заяви, че Панагюрище е едно голямо сърце и емоция, която пламва в решителните моменти. „Този момент е такъв, защото с вчерашното си изказване, че „демокрацията е отнела много”, лидерът на БСП поставя под въпрос всички демократични ценности”, заяви той и припомни катастрофалните за България управления на правителствата на Луканов, Жан Виденов, Станишев и Орешарски.

17409861_10210263488561559_1009883390_n

Кметът на общината Никола Белишки заяви, че числото „11” носи късмет на панагюрци. „На 11.11.2011 година в 11.00 часа БСП сдаде властта в Панагюрище”, припомни той, като върна лентата към деня, в който положи първата си кметска клетва.

Всички гости подчертаха, че община Панагюрище е пример за успешно управление, като изтъкнаха, че общината е сред водещите по финансова стабилност и процент на усвояване на еврофондовете, а гладът е коренно променен и се е превърнал в привлекателно място за работа и инвестиции. „В лицето на Христо Калоянов и Никола Белишки Панагюрище има изградени политици – можещи, почтени и уважавани”. Местната организация винаги е била лицето на областната структура”, заяви областният лидер на партията Найден Шопов.

Мога да направя паралел между кабинета „Борисов” и община Панагюрище. Общото е финансовата стабилност, ниската безработница и сигурността. Това се вижда от всички и очаквам победа”, заяви кандидатът за народен представител Христо Калоянов.

От препълнената зала бяха зададени въпроси за сигурността и инфраструктурата. Цветанов гарантира, че ще има полицай във всяко населено място, видеонаблюдението по пътищата и в селищата ще се засили, а друг акцент в програмата е борбата срещу големия брой условни присъди.

Тази вечер от 18.00 часа Христо Калоянов и екипът му ще се срещнат с жителите на село Панагюрски колонии.

Гласувайте с №11 в бюлетината за ПП ГЕРБ и преференциално с №4 за Христо Калоянов

Купуването и продаването на гласове са престъпления!