Начало Любопитно Цветанка Лазарова от Панагюрище е първият победител в Лотария с касови бележки...

Цветанка Лазарова от Панагюрище е първият победител в Лотария с касови бележки 2

СПОДЕЛИ
Реклама
финанси

Цветанка Лазарова от Панагюрище е първият победител в тазгодишната Лотария с касови бележки. С бон за 7.90 лв. късметлийката получава игрова конзола с две безплатни игри.

Късметлийката стана ясна днес, 18 декември, в сутрешния блок на bTV.

Цветанка е участник от първия сезон на Лотарията, като тази година участва със 182 касови бележки, регистрирани до момента. Честито!

До сега за участие във втората част на популярната игра на данъчните, са регистрирани над 3 млн. фискални бонове на обща стойност 50 млн. лв. Над 160 000 от вече регистрираните бележки са от ПОС терминал. Средно всеки потребител в Лотарията се е отчел в играта с по 145 касови бележки. Фискалният бон с най-висока стойност е записан от потребител от Варна, като участници от Силистра, Сливен, Пазарджик и София са регистрирали касови бележки на стойност над 9000 лв.

Статистиката на Лотарията сочи, че 55% от потребителите са мъже. Близо 10% от регистриращите касови бележки имат интереси в областта на спорта, а 3 на сто посещават готварски форуми и рубрики и се интересуват от хранене и напитки.

Тази година късметлиите ще бъдат обявявани не само на официалния интернет сайт на Лотарията – kasovbon.bg, но и на специално създадената във Facebook страница https://www.facebook.com/kasovbon/. В социалната мрежа потребителите могат да следят последните новини около играта и да задават своите въпроси.

Голямата награда в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лв. 2000 лв. ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой ще печели и предметна награда на стойност приблизително 1000 лв. Двойно по-голям шанс за спечелване на награда имат участниците, които са плащали с банкова карта и, освен касовата си бележка, са запазили и регистрирали бележката от ПОС терминала.

Припомняме, че панагюрката Иванка Кавъркова стана големият победител в първото издание на Лотарията през 2016. Тогава тя си спечели чисто нов автомобил, а късмет й донесе касова бележка на стойност 1,80 лв.