Начало Препоръчани Участници от Панагюрище, София, Пловдив и Стрелча в предстоящия тенис турнир Court...

Участници от Панагюрище, София, Пловдив и Стрелча в предстоящия тенис турнир Court Inn

СПОДЕЛИ

26 участника са се записали до момент в предстоящия тенис турнир за аматьори Court Inn Tennis Challenge, научи Pia-news от справка в официалната страница на турнира.
Участниците са от Панагюрище, София, Пловдив и Стрелча.
Турнира започва този петък, като утре (сряда) ще се тегли жребият за провеждането на състезанието и разпределението им по групи.
Топ 4 на състезателите от миналата година са заявили участие и през настоящата, което означава, че те ще бъдат и водачите в двете групи на турнира.
Ежедневна информация за резултатите от срещите ще може да намирате на официалния уеб сайт на турнира, а ние ви припомняме, че утре е крайния срок за записване.
Записването на кандидати става по електронен път на този адрес – http://courtinn.bg/tennis/регистрация-на-участник/
Предстоящите полуфинални срещи и самият финал, както и през миналата, така и през настоящата година ще имат допълнително по двама участника – деца, които да гонят, събират и подават тенис топките на състезателите.
Организатори на турнира са Джесика Инвест ООД и КЛА „Оборище“, и се организира със съдействието на Оптикоелектрон Груп АД и Община Панагюрище.
Генерални спонсори на състезанието са пазарджишката фирма Инфофест ЕООД и игралните й зали под марката „LARGO“ и панагюрската фирма „Оптикоелектрон Груп“ АД.
Другите спонсори на турнира са местните фирми МОК „Асарел-Медет“ АД, „Завод за Оптика“ АД, „Клип Щанц“ ЕООД, „Бунай“ АД и „Огнена Хризантема“ ООД.
Събитието ще бъде отразено и от нас, като основен медиен партньор на турнира за трета поредна година.