Начало Общество Успешно представяне на Стрелча в 34-то туристическо изложение „ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО 2017”

Успешно представяне на Стрелча в 34-то туристическо изложение „ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО 2017”

СПОДЕЛИ

16806687_1807047776222824_6978415348843348808_n

За девети пореден път Стрелча бе част от най-мащабното туристическо изложение в България – Международната туристическа борса „ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО“, собщиха от страницата на кмета Стойно Чачов. Тя се проведе от 15 до 17 февруари 2017 г. в столичния Интер Експо център под патронажа на Министерството на туризма.

Община Стрелча, съвместно с Туристическото сдружение на хотелиерите „Стрелча” представи рекламните си материали и оферти за 2017 г. Туристическият информационен център се представи с нови рекламни дипляни, представящи свойствата на минералната вода и културно-познавателните забележителности на града. Всички хотели и къщи за гости се отзоваха на поканата да участват като предоставиха своите материали.

„Старата розоварна” – „Катеко” Ltd осигури розова вода и есенции, които привлякоха интереса на посетителите, за което Община Стрелча изказва специални благодарности.

Освен традиционния интерес, който предизвиква Стрелча с минералните извори, розопроизводство и археологическото и историческо наследство, тази година, вниманието на официални гости, посетители и участници бе приковано от представянето на стрелчанската Царица Роза, в която се превъплъти Калина Додева. Специално внимание на щанда на Стрелча отдели министърът на туризма г-жа Стела Балтова, която се снима на фона на щанда и похвали града ни като чудесна туристическа дестинация. Посланикът на Република Корея г-н Шин Бунам, както и много посетители не пропуснаха да се снимат с Царица Роза и да вземат за спомен ароматната стрелчанска розова вода.

Стрелча регистрира едно успешно и ползотворно участие в 34-то туристическо изложение „ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО 2017”