Начало Препоръчани Утре ФК Оборище приема отборa на Костинброд

Утре ФК Оборище приема отборa на Костинброд

СПОДЕЛИ

Общо десет мача ще се изиграят в събота, в 18 кръг на първенството в ЮЗ трета лига

Утре на стадион „Орчо Войвода“ ФК Оборище ще приеме отбора на Костинброд от едноименния град. В отбора на домакините няма да намери място наказаният за една среща Иван Георгиев. Гостите няма да могат да разчитат на Михаил Александров  и  Стефан Методиев също заради наложено наказание за една среща.

Общо десет мача ще се изиграят в събота от 18 кръг за първенството на ЮЗ трета лига по терените на Югозападна България. Началният им час ще бъде 14.

С най-голям интерес се очаква мачът между отборите на Беласица Петрич и ФК Кюстендил от едноименния град. И двата отбора имат по 38 точки и делят второто място във временното класиране на таблицата. Тази среща е от изключително важно значение и за двата отбора, които ще се стремят към победата, за да могат да съхранят надеждите си за атакуване на първото място в таблицата на групата.

На стадиона в град Рила отборът на Пирин ІІ АД Благоевград ще домакинства на Сливнишки герой Сливница. Домакините няма да могат да разчитат на наказания Кирил Домозетски да един мач за натрупани пет жълти картони.

Левски Чепинци ще домакинства на Надежда Доброславци. Тимът на домакините е на последното 20-то място със спечелени 2 точки, а този на гостите – на 17-то с 12 точки. Много са проблемите пред отбора на Левски Чепинци, който през настоящото първенство има сериозно отстъпление, и всичко това се дължи на наличните футболисти, които са с много неточен мерник в доста срещи, което е причината да са на дъното на таблицата. Президентът на домакините Методи Милков се надява при реално съдийство да победят отбора на гостите и да съхранят надеждите си за излизане от опасната зона на изпадащите от групата.

Отборът на Хебър ІІ Пазарджик ще приеме  прогресиращия тим на Банско от едноименния град на стадиона в Долна баня. В този мач тимът на Спас Гигов ще бъде без наказания Ангел Генчев. Отборът на гостите , който не познава загуба откакто негов старши треньор е играещият  Боби Галчев,  има пет победи и две равенства от седем изиграни срещи. В тима има много настроение, дух и всичко това е дело именно на известния български футболист, играл в елитни  отбори на българското първенство. От ръководството на клуба споделиха , че нагласата е да се спечелят нови три точки и отбора на Банско да заеме почетно място в таблицата. Наставникът на Хебър ІІ Пазарджик Спас Гигов сподели, че не е трагедия ако се достигне до загуба в този мач.

В Етрополе местния Чавдар  ще приеме Рилски спортист Самоков. Четата на Йордан Юруков спечели мача за купата на АФЛ срещу Хебър ІІ Пазарджик в изминалата сряда с резултат 2:1. Сега се стягат за победа срещу 13-тия във временното класиране отбор на Рилски спортист Самоков, за да съхранят надеждите си за атакуване на върха на таблицата на групата. В този мач отборът на гостите няма да може да разчита на наказания Петър Рогозански. Сотир Илиев от домакините няма да бъде в основния състав заради наказание за една среща.

Във Владая местния Гранит ще посрещне Ботев Ихтиман. В отбора на домакините няма да бъде в групата наказания Георги Василев за една среща. „Предстои ни мач срещу един много сериозен отбор,  изграден от опитни и класни футболисти, преминали през професионалния футбол. Независимо от това, очаквам оспорван двубой и естествено ще търсим начин за спечелване на трите точки”, сподели изпълнителния директор на ФК Гранит Илиян Петров. Наставникът на Ботев Валери Свиленов сподели, че трудно се играе на терена във Владая.

В Ботевград временния лидер в ЮЗ трета лига ще приеме 15-тия във временното класиране Вихрен Сандански. В отбора на домакините няма да намерят място в групата наказаните Здравко Атанасов и Йордан Апостолов заради наложени наказания за една среща.

Отборът на Витоша ще домакинства на Пирин Гоце Делчев. На стадиона в Бистрица старши треньорът на гостите Димитър Крушовски няма да може да разчита на наказания за една среща Ибрахим Алим.

Отборът на Пирин Разлог ще домакинства на Септември ІІ София. От ръководството на столичния клуб споделиха, че са спечелили достатъчно точки за оставане в групата, но това не означава, че мачът в Разлог ще бъде протоколен. Очаква се в този мач възпитаниците на Христо Джоджов да спечелят трите точки.