Начало Местна власт Утре ще заседава Общинският съвет

Утре ще заседава Общинският съвет

СПОДЕЛИ
Панагюрище бизнес, общински съвет, съветници

На 28 .09. 2022 г. от 16 .00 часа ще се проведе редовно заседание на Общинския съвет, при следния

 

ДНЕВЕН РЕД:

 

1.Приемане на Отчет за касово изпълнение на бюджета, Отчет за сметките за средствата от Европейския съюз и сметките за чужди средства на Община Панагюрище за 2021 година.

2.Приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за управление на общинските пътища на територията на Община Панагюрище.

3.Промяна на броя на потребителите на социалната услуга Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Св. Св. Козма и Дамян“, град Панагюрище.

4.Промяна на Бюджета на Община Панагюрище за 2022 година. Изменение на капиталовата програма.

5.Промяна на Бюджета на Община Панагюрище за 2022 година. Изменение на капиталовата програма /Кметство с. Оборище/.

6.Актуализация на бюджета за 2022 година на Община Панагюрище. Увеличаване на капитала на „Оборище“ ЕООД, гр. Панагюрище чрез записване на дялове.

7.Утвърждаване на нови размери на трудовите възнаграждения на служителите в делегираната от държавата дейност „Общинска администрация“, съгласно ПМС № 229/27.05.2022 година.

8.Изработване на Подробен устройствен план (ПУП) – План за регулация и застрояване (ПРЗ) с възложител Стоян Викторов Барев.

 

9.Разпореждане с общинско имущество

9.1. Отдаване под наем чрез публичен търг с тайно наддаване на помещение, находящо се на ІІ-рия етаж в сградата на Градска минерална баня гр. Панагюрище.

9.2. Отдаване под наем на земеделски земи от общинския поземлен фонд.

9.3. Предоставяне на земеделски имоти, собственост на Община Панагюрище по реда на чл. 19 от ЗСПЗЗ за възстановяването им на наследниците на Нено Нешов Чакъров.

9.4. Предоставяне на земеделски имоти, собственост на Община Панагюрище по реда на чл. 19 от ЗСПЗЗ за възстановяването им на наследниците на Никола Луков Караилев.

 

След изчерпване на дневния ред, ще се проведат Общи събрания на общинските търговски дружества „Диагностично -консултативен център I-Панагюрище“ ЕООД  и „Пазари и паркинги“ ЕООД за 2021 година.