Начало Бизнес В „Оптикоелектрон“ стартира програма за дуална форма на обучение

В „Оптикоелектрон“ стартира програма за дуална форма на обучение

СПОДЕЛИ

На 05.10.2021 г. (вторник) за поредна година на територията на индустриален парк „Оптикоелектрон“ стартира програма за дуална форма на обучение на 25 ученици от 11 клас от  Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм, град Панагюрище.

Практическото обучение чрез работа в реална работна среда има за цел учениците от специалностите „Лазерна и оптична техника“, „Машини и системи с ЦПУ“, „Мехатроника“ и „Организация на хотелиерството“ да приложат и затвърдят своите теоретични знания, както и да натрупат необходимите практически знания, умения, навици и поведения, които ще им помогнат да започнат своето изграждане като добри специалисти в избраните от тях сфери на обучение.

Като дългогодишен партньор и поддръжник както на Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм, така и на дуалната форма на обучение, „Оптикоелектрон груп“ АД предоставя всички необходими материално-технически и организационни условия на своите практиканти, за да могат да развият пълния си потенциал сред професионалистите от структурите на „Завод за оптика“ АД, „Ектрон“ АД, „Оптомеханик“ ООД и Court Inn.