Начало Бизнес В Панагюрище отваря врати магазин от веригата гастрономи „Берёзка”

В Панагюрище отваря врати магазин от веригата гастрономи „Берёзка”

СПОДЕЛИ

Ако обичате руската кухня и деликатеси, скоро ще може да се отправите към руския магазин “Берёзка” в Панагюрище. Той се намира в центъра на града, в сградата на някогашната Кооперация зад Общината и ще отвори врати след броени дни.

Търговска верига „Берёзка” е изключителен представител на руската компания „Объединённые кондитеры”, в състава на която са включени такива прословути производители на сладки изделия, като „Красный октябрь”, „Рот Фронт”, „Бабаевский” и други известни в Русия сладкарски продукти. Сред руските партньори на веригата са Руският търговски център „Ярмарка” (Карелия), производител на зърнени храни, олио, зърнени смеси за приготвяне на ястия от кухнята на различни страни. В продуктите „Ярмарка” участват само натурални съставки. Сред партньорите е и руската пивоварна компания „Балтика”, е известна с превъзходните вкусови качества на продуктите си: бира и квас.

Прочутият в света на пазара на алкохол производител „Алкогольная Сибирская Группа” също е партньор на „Берёзка”. Продуктите на„Алкогольной Сибирской Группы” – водките „Белая Березка”, „Хаски”, „Кедровица”, „Гусли”, а така също и на сибирска водка №1 в света – „Пять Озёр” се произвеждат в „Омсквинпром”. „Омсквинпром” е лидер на завода за ликьор и водка, оборудван по последна дума на техниката, който се явява един от най-големите производители на алкохолна продукция в Русия. До края на 2014 година обемът на произведения от завода алкохол е 4,9 милиона. Важно е да се отбележи плодотворното сътрудничество с руските производители на сосове, подправки, конфитюри и други качествени продукти „Махеев”, които са лидери в продажбите в категория „майонеза” в Руската федерация, и се отличават със спазването на високи стандарти на качество ISO-22000 и ХАССП, напълно в съответствие с изискванията на стандарта ГОСТ Р 53590-2009, достъпна цена, богат асортимент, атрактивна опаковка и уникална рецепта.

Млечните продукти с превъзходно качество в „Берёзка” са благодарение на сътрудничеството с литовската компания „Пено жвайгждес”.

Очаквайте още информация!