Начало Бизнес В Панагюрище отвори врати нова агроаптека на АГРИКА ЕООД

В Панагюрище отвори врати нова агроаптека на АГРИКА ЕООД

СПОДЕЛИ
На 25.07.2020 в Панагюрище бе открита нова агроаптека на АГРИКА ЕООД.
 Магазинът е част от търговските обекти на фирмата, която разполага и с база за разфасовка на минерални торове в течно, кристално, гранулирано състояние и суспензии.
 Фирмата има дългогодишен опит в сферата на търговията с препарати за растителна защита и торове, както и практически опит в лозарството, овощарството,зеленчукопроизводстводството и техническите култури.
Опитът на АГРИКА ЕООД се базира на затвърждаване на доказалите се практики в годините, както и проследяване на тенденциите и иновациите в селското стопанство и растителната защита.
 В АГРОАПТЕКАТА в Панагюрище се предлагат продукти за застителна защита в малки опаковки, както и минерални торове собствена разфасовка на фирмата.
 За консултации е на разположение агроном-специалист, който при нужда може да посети Вашите насаждения на място или да Ви консултира на място в обекта.
 Освен в производствения сектор, консултации могат да бъдат получени и относно декоративни  и украсни растения.
„С радост и удоволствие ще съдействаме на нашите клиенти в Панагюрище при отглеждането на техните хоби или индустриални полета!“ – коментираха от АГРИКА ЕООД.
Агроаптеката се намира на адрес: Пл. „Цар Освободител“8.
Работното време е:
От сряда до неделя, от 8:00 до 19:00 часа
Почивни дни – понеделник и вторник