Начало Общество В приемната на областния елшичани се ожалиха от автобусите

В приемната на областния елшичани се ожалиха от автобусите

СПОДЕЛИ

 

В приемната зала на областна администрация се проведе поредният  приемен ден на областния управител за граждани на областта. В присъствието на експерти от администрация, Иван Йорданов се срещна с жители от общините Панагюрище, Велинград, Лесичово и Брацигово, съобщават в прессъобщение от ведомството.

Проблемът с организацията на автобусния транспорт от с. Елшица до гр. Пазарджик, гр. Панагюрище и обратно ще бъда поставен пред кмета на община Панагюрище. Жителите на панагюрското село настояват пред областния управител да бъде променено автобусното разписание по линията, която превозва пътници от с. Елшица до Панагюрище и Пазарджик. Селото е разположено на еднакво разстояние от двата най-близки града Пазарджик и Панагюрище, а автобусното разписание и обслужване е абсолютно неефективно за работници и ученици.

Приемният ден на областния управител за граждани ще продължи да се провежда всеки първи вторник на месеца от 10.00ч. Записването става на място в областна администрация Пазарджик или на тел. 034 40 00 01, информират от пресслужбата на Иван Йорданов.