Начало Здраве В Стрелча бе открит филиал на „Медицински център“ – Панагюрище

В Стрелча бе открит филиал на „Медицински център“ – Панагюрище

СПОДЕЛИ
restorant

„Медицински център“ ЕООД към МБАЛ „Събо Николов“ – Панагюрище получи удостоверение за откриване на своя структура в гр. Стрелча. Лентата на Медицинския център бе прерязана от кмета на община Стрелча Иван Евстатиев, от Директора на РЗОК Димитър Евлогиев и от управителя на МБАЛ „Събо Николов” д-р Мая Влайкова.

„За нас е особено важно, че на жителите на общината няма да се налага да пътуват, за да търсят специалисти, а ще идват на място тук. На хората до момента бе трудно и свързано с редица неудобства да бъдат прегледани от лекар- специалист. Сега новооткритият Медицински център в гр. Стрелча разполага с кабинети по вътрешни болести, неврология, акушерство и гинекология и детски болести. Кабинетът по физиотерапия и рехабилитация пък има възможности за широк спектър медицински услуги, между които лечебен и козметичен масаж, лазертерапия и др.”, каза при откриването кметът Иван Евстатиев.

В Медицинския център ще се извършват прегледи по клинични пътеки.

Медицинският център е разположен в отделен блок в сградата на Градската минерална баня на площ от 176 кв.м. Помещенията са изцяло ремонтирани, подменена е ел.инсталацията и водопровода. Ремонтът е извършен от служители на Общинското предприятие БКС и ОИ.