Начало Общество В ЦОП „Зора“ приключи Ваканционен пакет 2016

В ЦОП „Зора“ приключи Ваканционен пакет 2016

СПОДЕЛИ
restorant

 cop 138

От 17.06.2016г. до 02.09.2016г.  Център за обществена подкрепа „Зора” – Панагюрище традиционно се ангажира с организирането и провеждането  на “Ваканционен пакет 2016”.

Всеки петъчен ден от летните месеци,  от 11.00ч. до 12.30ч., бе посветен на игри и занимания в предлаганите пет ателиета по интереси „Сготви, хапни”, „Природа и фотография”, „Мода, стил и красота”, „Спорт и здраве” и „Приложни изкуства”.

На 02.09.2016г. Ваканционният пакет бе закрит с организирано от екипа на Центъра скромно тържество, в което се включиха потребители на социални услуги в ЦОП, деца от общността  и децата от ЦНСТДМ „Павел Бобеков“.

Децата се забавляваха в компанията на свои връстници, участвайки в подготвените от социалните работници забавни игри с образователна цел и състезателен характер.  Всички участници получиха поощрителни награди.

В атмосфера, заредена с много настроение, екипът на ЦОП пожела на децата, новата учебна година да бъде ползотворна и успешна  за всеки един от тях, да осъществят много нови приятелства, а ученето да им носи радост.