Начало Здраве В „Уни Хоспитал“ работи кабинет за амбулаторна помощ

В „Уни Хоспитал“ работи кабинет за амбулаторна помощ

СПОДЕЛИ

В МБАЛ „Уни Хоспитал“ работи дежурен кабинет за амбулаторна помощ, в който се извършват прегледи, амбулаторни манипулации, превръзки. Консултират се и пациенти за общото им здравословно състояние, като при необходимост се назначават изследвания и се препоръчва по-нататъшно терапевтично поведение. В кабинета се обслужват още пациенти по договор с общопрактикуващите лекари, извън работното им време, правят се манипулации, шев на рани и проследяването им, вторични превръзки и други.

През следващите седмици дежурният кабинет ще предлага следните допълнителни пакети за пациенти:
1. От 21 август до 5 септември, от 9.00 до 13.00 часа – консултация с кардиолог, изследване и анализ на пълна кръвна картина (ПКК), изследване за нивата на холестерол, ЕКГ, с цена на пакета 20 лева.
2. Всеки вторник и всяка сряда, от 13.30 до 15.00 часа – консултация с проф. Веселина Михайлова, която е с четири специалности – обща хирургия, гръдна хирургия, детска хирургия и анестезиология и реанимация, с цена – 30 лева.
3. Всеки понеделник през август, септември и октомври, от 10.00 до 15.00 часа – консултация с лекар от Вирусологична лаборатория, с цена 10 лева.
Телефон за предварително записване на час: 0357 88 581