Начало Общество Ванга: България е благословена страна!

Ванга: България е благословена страна!

СПОДЕЛИ

На 11 август се навършват 20 години от кончината на българската пророчица Вангелия Гущерова, известна сред хората като баба Ванга

Marianis-ognena-bibliya

Ванга е родена през 1911 г. в Струмица. В детството си тя била обикновено момиче. Особените й способности се появяват след 12-ата й годишнина, когато загубва зрението си вследствие на внезапна буря, при която е грабната от силен вятър и по-късно, след дълго търсене бива открита, затрупана с камъни и пръст в една нива.

Става известна през годините на Втората световна война, когато хора, загубили връзка с близките си, я молят за помощ и информация.

На прага й са идвали както обикновени хора, така и известни личности.

В последните години от живота си пророчицата инвестира в строежа на параклиса „Св. Петка Българска“ в местността Рупите, където Ванга често е отивала, за да се зареди с нови сили.

И днес, 20 години след смъртта й, всеки ден стотици миряни от страната и чужбина посещават местността, определяна като магическо, успокояващо и пречистващо място.

Всеки, който е посетил дома й, и е имал възможността да разговаря с нея, е отнесъл със себе си част от нейната енергия и мъдри мисли, които тя отдава.
Споделяме и част от тях:

Не се карайте, всички сте Божии деца. България ще се оправи — чакат я добри дни.

Гордейте се, че сте българи! Не отстъпвайте от род и родина! Не се продавайте на Америка за пари!

България не е бедна. Тя има народ трудолюбив, работлив. Българският народ всичко може, по силите му е всичко да произвежда. Народът ни е учен за разлика от някои други народи. Най-ученият в света!

Ще дойдат добри дни за България, за народите, които помагат на нашата държава. Защото тя ще бъде уважавана и тачена от велики държави. Ще мине време, България ще изправи снага, самочувствието на хората ще порасне.

Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

Трябва да бъдем добри и да се обичаме, защото бъдещето принадлежи на добрите хора и те ще живеят в един прекрасен свят, който сега ни е трудно да си представим!

А хорото е магичен ритуал — символ на единството, на кръга. Онази енергия, която изпитваме, докато играем хоро, е несравнима с друг танц.

България е благословена страна! Неслучайно Силите ме изпратиха тук.

Българите ще станат духовни водачи на човечеството, защото са съхранили качества, които другите народи нямат. Ние сме много стар народ и това един ден ще разберат всички.

Нужен ни е един БОГ, един владетел и единен български народ.

Деца, в България ке стане добре … Ке се живее добре!

Всеки народ си има звезда, която го зарежда със светлинна енергия. Но има и изключения. Някои народи нямат звезда, а планета. Един ден тези народи няма да могат да оцелеят. В необикновената за тях атмосфера ще се задушат … народ, който има планета вместо звезда, ще угасне както свещ при силен вятър. България има не само една звезда, а цяло съзвездие.