Начало Общество Възпитаниците на Професионалната гимназия се завърнаха от Лондон със сертификати

Възпитаниците на Професионалната гимназия се завърнаха от Лондон със сертификати

165
1
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

pgitmt-london
Снимки: Магдалена Гоешкова и Петър Бутраков

На 18 юли, групата ученици от ПГИТМТ, която в края на юни замина на триседмично обучение в Лондон се завърна. Гимназията спечели и участва в проекта по програмата „Еразъм+“ и „Учене през целия живот“. Ръководители на проекта бяха инж. Магдалена Гоешкова, инж. Лушка Апостолова и инж. Даниела Радивчева. Целта на практическото обучение бе да се даде възможност на по-голям брой ученици да практикуват стаж в чужбина чрез Европейския съюз.

В производствената практика взеха участие 15 ученици: Иво Станчев, Георги Цвятков, Мария Маркова, Мима Богданова, Георги Лисков, Дарина Ралчева, Илина Делирадева от 10 а клас; Ани Петришка, Петър Бутраков, Никола Байряков, Филип Тодоров, Цветомир Калайджиев, Николета Кузманова, Кристиян Байряков от 11б клас; Петър Илков от 12 б клас.

Обучението на учениците се проведе в две професионални направления: Информационни технологии и Медии, и Бизнес администрация. За постигнатите резултати в обучението си младежите получиха сертификати.

На 31 юли от 17:30 часа в сградата на ПГИТМТ учениците ще направят презентация пред родители и гости на която ще представят наученото в английската столица.

1 КОМЕНТАР