Начало Препоръчани Възроден Оборище иска да върне публиката на „Орчо Войвода“(СНИМКИ)

Възроден Оборище иска да върне публиката на „Орчо Войвода“(СНИМКИ)

СПОДЕЛИ

При нулево равенство завърши днешният мач между Оборище и Вихрен Сандански. Завърналата се за пръв път от няколко месеца публика по трибуните на „Орчо Войвода“ наблюдава зрелищен мач, в който, ако не бяха клубните екипи, щеше да е трудно да се разбере, кой от двата отбора е първенецът във временното класиране, защото през 95-те минути на терена „Войводите“ показаха мъжество, себераздаване и приятен за гледане футбол. 

Ето и коментарът на старши треньорът на „Оборище“ Кириякос Георгиу:

„Останах със смесени чувства. Разочарован съм от резултата, защото моите момчета бяха отборът с чистите положения. Ядосан съм, защото за пореден път ни отнемат точки, имаше две дузпи, които не получихме. Срещу Марек ни попречиха, срещу Беласица ни ограбиха. Днес не ни позволиха. От друга страна съм горд с представянето на моите момчета! Раздадоха се, имаха самочувствие, създадоха положения и не се дадоха на лидера.

Има неща, които си говорим в съблекалнята, неща от кухнята, които не мога да разкрия. Има причини да се гордеем с тези момчета. Днес имахме проблеми. Двама наказани титулярни футболисти, голяма умора заради серията сряда-събота и дългите пътувания. Въпреки това,  футболистите, които влезнаха не позволиха на противника да оправдае лидерството си в класирането. Георги Нетов на 4 пъти можеше да открие резултата, имаше и две дузпи. Васил Тачев също пропусна възможност да донесе победата на панагюрската публика.

Всички се раздадоха и ги поздравявам. Колкото за публиката, най-накрая футболна атмосфера. Точно такова себераздаване и игра връщат феновете по стадионите и се надявам следващата седмица да има много повече публика. На два пъти, когато нашата публика насърчаваше моите момчета, пред очите ми минаха моменти от златната година, когато станахме шампиони и стадионът беше пълен. Искам пак да видя тази публика на стадиона и ние да я зарадваме с подобна игра и най-вече победа.

Сега, долу главите, да се съсредоточим върху следващия противник Надежда Доброславци. Не трябва никакво подценяване а още повече мотивация, именно за да върнем хората на стадиона.“