Начало Общество Офис за „Вега тест“ в Панагюрище

Офис за „Вега тест“ в Панагюрище

СПОДЕЛИ

През месец януари т.г. в Панагюрище е отворил врати офис за консултация, в който се изследва непоносимостта на човешкия оргънизъм към всички видове храни. Офисът се намира до Търговския център, в близост да светофарите. Негов Управител е Надежда Борисова. Уредът и извлеците на храните, с които се прави тестът, са немски. С помощтта на установените резултати хората, страдащи от наднормено тегло може да свалят килограми. Вега тестът се препоръчва също  за хора, които имат язвата, гастрит и алергии. 

В офиса има и биоскенер, или т.нар. квантов катализатор, с който може да се изследва състоянието на всеки един орган в човешкия организъм. Той отчита повече от 30 основни точки на анализ, включително сърдечно-съдово и мозъчно-съдово състояние, минерална костна плътност, микроелементи, олово в кръвта, ревматизъм, състояние на бял дроб и дихателни пътища, нефропатия, кръвна захар, стомах и черва, черния дроб и жлъчката, черепните нерви, гинекология, простата, болест на костите, наличие на микроелементите селен, желязо, цинк и калций, витамини, както и редица хормони. Много е ценно, че с помощта му се виждат токсините в човешкия организъм – тежки метали и пестициди, натрупани в тялото. 

"Повод да отворя този офис и да започна да се занимавам с тази дейност, е фактът, че самата аз преди време имах проблеми с черния дроб и стомаха. Когато чрез такъв Вега тест постигнах резултати, които помогнаха на здравословното ми състояние, реших, че това е начин, с който мога да помогна на доста хора да се избавят от тези проблеми – разказва Надежда. – Вече имам доста клиенти, които постигнаха резултати и свалилиха килограми".

След направения Вега тест се назначава специална диета. Тя определя не количеството, а качеството на храната, която ще консумира човекът, направил този тест. А с помощта на биоскенерът клиентът се насочва да обърне внимание на определен здравословен проблем. Диагнози не се поставят.

Консултации се правят всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 часа, в събота от 10:00 до 14:00 часа. Записването става предварително по телефона или на място. Цената на направен Вега тест е 50 лв, същата е и за изследване с биоскенер. Ако се правят изследвания и на двата уреда се прави отстъпка от 20%. Толкова е и отстъпката за деца и пенсионери.

Записвания може да се направят на телефон: 0898645870.

7 КОМЕНТАРА

  1. Наде,бих дошъл в офиса,ако ме заинтригуваш наистина,но за да стане това,моля да прочетеш въпросите ,които зададох ДВА пъти и да отговориш .След това,ако се окажеш някой доказан, високообразован капацитет на науките може и да преценя дали имам нужда от твоите компетенции.Докато не даваш тази информация,за мен ти си един човек,който ползва нечестни методи за собствено облагодетелстване и се препитаваш от неграмотността,наивността и болките на другите.И- да! Наистина се нервирам,че законите ни са такива,че оставят такива като теб да се подиграват със здравето на хората!
    Та -какво си завършила ,къде и кога?




    0



    1
  2. Изразявам собственото си мнение и не ангажирам никой с това.Всеки е свободен да раздава парите си на баячки, знахари,гледачки и прочее тарикати.
    На базата на какво е калкулирана цената от 50лв?
    Консумативи ,реактиви или лицензиран софтуер?
    Ако искате да си раздавате парите на всеки срещнат с компютър и две жици, то това съответно си е ваше право.Но пак питам :
    Какво е образованието на тази бизнес дама?
    Кога и къде е получено?
    Има ли някакъв сертификат този уред и софтуер?
    От кои институции е ?
    Между другото, след като научиха за чудодейната машина,масово лекарите диетолозите ,лаборанти и други научни работници започнаха да си късат дипломите и да се редят пред бюрото по труда.




    0



    1
  3. Г-Н Трендафилов(тренко),какво ви издразни по точно,че жена ви даде също 50 лв за вега тест и свали килограми или всъщност сте любител на повечко женска плът и ви притеснява факта ,че после няма да може да и се насладите??.Мисля , че коментарът ви е малко странен при се , че ползвахте вече тези услуги или типично за вас да се изказвате негативно под всяка статия.Аз пожелавам успех на всеки който се е опитал да направи нещо и се бори .Наде не обръщай внимание на злобата и зависта..факта , че има хора постигнали резултати и аз съм една от тях смело мога да го заявя.Успех! :-)




    1



    0
  4. Какво образование има извършващата тези тестове?Къде и кога е сертифициран този апарат и
    от кои институции?Ако е толкова полезен и точен анализа от апарата не би ли трябвало поне човекът ,който го предлага да демонстрира чрез личен пример неговата ефикасност?На Надежда не и личи да е отслабнала. Намирисва ми на шарлатанщина това, но както е казано:
    „Докато има балъци ще има и тарикати.“Иначе мога да се сетя за поне един милион начина да похарча 50 лв. по-удачно.




    1



    1