Начало Политика Веселина Зумпалова-Ралчева е новият председател на областната организация на СДС – Пазарджик.

Веселина Зумпалова-Ралчева е новият председател на областната организация на СДС – Пазарджик.

66
0
СПОДЕЛИ
restorant

rosi1Веселина Зумпалова-Ралчева е новият председател на областната организация на СДС – Пазарджик. Нейни заместници ще бъдат адв. Малина Златева, председател на общинското ръководство на СДС – Пазарджик, Венцислав Личев – лидер на СДС-Пещера и председателят на Общинския съвет в Септември, както и на общинското ръководство на сините – Антон Влахов.

Юристът Николай Кобаков ще бъде секретар на областното СДС и ще отговаря както за връзките между отделните общински структури, така и за координацията между партиите в Реформаторския блок в областта.

Веселина Ралчева заяви , че поема временно председателството на областната организация, вярвайки че с политическия и организационния си опит ще допринесе за укрепването на СДС в областта и издигането на авторитета му. Достойното представяне в състава на Реформаторския блок на предстоящите парламентарни избори е основната цел на този етап пред новото ръководство.

На събранието на областния съвет на СДС бе направена и първата номинация на партията за кандидат за народен представител в листата на Реформаторския блок в областта – Венцислав Личев.

 

Веселина Зумпалова-Ралчева е член на СДС от самото му създаване в Панагюрище през 1989 г. В момента е председател на Общинския съвет в Панагюрище. От 2008 г е лидер на СДС в Панагюрище. Била е два мандата член на областното ръководство на СДС.

Веселина Ралчева е била неведнъж застъпник на различни каузи на национално ниво като кампанията срещу навлизане на ГМО в България, спасяването на българското биопроизводство и др. Един от учредителите и пръв председател на българската асоциация на биофермерите „Българска Асоциация Биопродукти”. Член на множество работни групи и обществени комитети за разработване на политиките в земеделието за следващия програмен период.

Музикант и финансист по образование, в момента тя се занимава с частен бизнес в сферата на отглеждането на етерично-маслени и зърнени биологични култури, както и с производството на розово и лавандулово масло в собствената си розоварна в Панагюрище.

Омъжена, с три деца.

Венцислав Личев е председател на общинската структура на СДС в Пещера. В последните години е член и на областното ръководство на СДС. Възстановява СДС в Пещера и създава една от най-големите младежки структури в страната. Инициатор и организатор на множество културни и спортни събития. Спонсор на волейболния отбор на Пещера „Топ волей“

Завършил магистратура „Управление на човешките ресурси” в СУ „Климент Охридски”,притежава бакалавърска степен по „География“ от СУ „Климент Охридски”, както и висше образование – специалист по „Връзки с обществеността” в УНСС.

Работил е като консултант в „Стройконтрол 2003” ЕООД София, главен мениджър в „Заводски строежи – ПС” Пазарджик, управител в “Бейкър – Р” ЕООД гр. Пловдив, отговорник на “ТРА” Строително Изпитвателен Център на “Щрабаг” ЕАД за Пазарджик.

В момента е собственик и управител на „Бетон експерт“ ЕООД . Фирмата е член с право на глас в Българския институт по стандартизация ,притежава най-голямата строителна лаборатория в сферата на бетонопроизводството, извършва консултантски услуги на огромен брой строителни фирми, бетонови центрове, варовъзли и производители на кариерни материали, основен доставчик на специализирани строителни продукти в България.

Женен, с едно дете.