Начало Общество Видеоклип, показващ как 2-годишно се предава на полицията трогна социалните мрежи

Видеоклип, показващ как 2-годишно се предава на полицията трогна социалните мрежи

СПОДЕЛИ

Видеоклип, който показва как 2-годишно момиченце се предава на полицията в САЩ с вдигнати ръце след като татко ѝ е арестуван, трогна стотици хиляди зрители и потребители на социалните мрежи, предаде Си Ен Ен.

В кадрите се вижда как детето излиза от автомобила на родителите си и започва да стъпва босо към полицаите, които слагат белезници на баща му. То копира движенията на родителите си.

Клипът е заснет от свидетели. Сигналът до полицията е бил за въоръжен грабеж на магазин. Заподозрените били мъж и жена на 38 и 34 години. Органите на реда ги откриват в син пикап на паркинг и им заповядват да се предадат. С тях от колата излиза и дъщеричката им.

Оказва се, че оръжието от обира е било пистолет-играчка, а полицаите оставят майката да успокои детето си, преди да отведат семейството в ареста.

В колата е имало и момченце на 1 годинка – братчето на момиченцето.

За да разсее всякакви съмнения и коментарите за пореден произвол, полицията в град Талахаси разпространи и кадри от камерата на полицейския служител по време на случката. От записаните реплики става ясно, че полицаите са успокоили детето и са позволили на задържаната му майка да го вземе.