Начало Бизнес Вижте кога откриват новия ритейл парк в Панагюрище и кой ще е...

Вижте кога откриват новия ритейл парк в Панагюрище и кой ще е специалният гост – изпълнител

СПОДЕЛИ

Броени дни до откриването на новия ритейл парк в Панагюрище, вече е ясно кои търговски вериги ще стъпят в града ни. Maгазини на Lili дрогерии, PEPKO, BILLA, KIK Fashion ще отворят врати за панагюрци. Сред обектите в ритейл парка ще са ресторант, сладкарница, детски център и автомивка.

Pana Green Park се намира на ключово място в град Панагюрище на ул. „Георги Бенковски“ 67.

Откриването на ритейл парка ще се състои на 11 декември (събота) от 14.00 часа, като е предвидена интересна и забавна програма както за малките, така и за големите гости на откриването.

Всички ще имат възможност да се насладят на изпълненията на танцьорите от Детски танцов състав и Фолклорен Танцов Ансамбъл към Танцова Школа “Балканджии” – гр. Панагюрище, художествен ръководител и хореограф – Петър Немски и изпълнителите от Школа по поп и джаз пеене „Евгени Зумпалов“ към ЦПЛР – гр. Панагюрище с ръководители – Нона Немигенчева и Пепа Филина. Специалният гост-изпълнител ще бъде явлението на поп музиката и певецът с един от най-красивите и дълбоки гласове – Миро.

За комплекса

Pana Green Residence е луксозна многофункционална жилищна сграда от висок клас, разположена в полите на Средна гора, която съчетава в себе си модерна архитектура и иновативност. Разполага с всички необходими удобства и условия, за да се превърне в новия Ви уютен дом, за който винаги сте мечтали.

Специално за комфорта на своите обитатели, в сградата се предвижда да бъде изграден озеленен вътрешен двор и покривна градина с барбекю, релакс зона, зона за хранене и джакузи. Освен всички изброени предимства, покривната градина ще Ви впечатли и със спираща дъха гледка към величествената природа на Средна гора. За удобство на своите обитатели, сградата ще разполага с подземен паркинг с над 54 паркоместа, със самостоятелен вход и топла връзка към жилищните етажи, където се предвижда да има сервизни складови помещения на всеки от тях. Освен това те ще разполагат и с луксозни общи части и обособени релакс зони. Pana Green Residence ще предостави редица услуги, които ще са на една крачка разстояние – търговска част с множество магазини от известни международни и родни брандове, спортни занимания, детски център, хранителен супермаркет, аптека, дрогерии, оптика, куриерски услуги, изискан ресторант и кафе-сладкарница.
За сигурността на своите обитателите ще има 24 часа видеонаблюдение и контролиран достъп.

Всички новини и промоции можете да следите в сайта panagreenpark.com