Начало Местна власт Вижте кои са тазгодишните носители на наградите „Учител на годината” и „Творец...

Вижте кои са тазгодишните носители на наградите „Учител на годината” и „Творец на Панагюрище “

СПОДЕЛИ

Общинският съвет – Панагюрище утвърди носителите на тазгодишните награди  „Учител на годината”, „За принос към бъдещето на Панагюрище“ и „Творец на Панагюрище”. Ето кои са те в отделните категории:

В категория  „Предучилищно образование” за „Учител на годината“ бе определена Мария Димитрова Белишка – старши учител в ДГ „Първи юни“, гр. Панагюрище .

В категория „Начален етап на основна образователна степен“ за носител на наградата „Учител на годината“ бе определена Зорка Дойчинова Кисьова – старши учител в ОУ „Двайсти април“, гр. Панагюрище.

В категория „Прогимназиален етап на основна образователна степен“за носител на наградата бе определена Иванка Василева Тодева – старши учител в СУ „Нешо Бончев“, гр. Панагюрище.

В категория „Средно образование“ за носител на наградата „Учител на годината“ беше определен Ненчо Ганчов Ненчев – старши учител в Професионална гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм, гр. Панагюрище.

Наградата „ За принос към бъдещето на Панагюрище“ и „Златен ритон“ тази година ще получат:

Анка Манева- 43 години педагогически стаж

Емилия Гидикова- 40 години педагогически стаж

Красимира Лазарова- 37 години педагогически стаж

Донка Златанова- 37 години педагогически стаж

Николина Димитрова- 35 години педагогически стаж

Веселка Борисова- 35 години педагогически стаж

Гинка Делибашева- 4 години педагогически стаж

Наградата „Творец на Панагюрище”  тази година се присъжда на Анета Калпакова- диригент и ръководител на състави и групи към НЧ“Виделина-1865“, гр. Панагюрище.

Отличията ще бъдат връчени в навечерието на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, по време на празничния концерт, който ще се състои на 23 май, от 18:00 часа, в голямата зала на Театър Дом-паметник.