Начало Култура Вижте програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

Вижте програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

СПОДЕЛИ

МАЛКИ ТИТАНИ: В ГОТОВНОСТ! ФИЛМЪТ2D Премиера

 Жанр: Анимация, Екшън, Комедия

Държава: САЩ

Дата:09.09.2018 г. (неделя)

Час: 17:00 часа

Цена на билета:

За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 5,00 лв.

големия екран, те са повече от впечатляващи! „Малки титани: В готовност! Филмът“ представя егоцентричните, невероятно забавни супергерои в тяхното първо кино приключение – съвсем подходящо за деца и новаторско за филмите със супергерои, заредено с музикални изпълнения.

На титаните им се струва, че всички супергерои имат свои филми, всички до един, но не и те самите! Но техният истински лидер Робин е решен да промени нещата, като иска той да е голямата звезда, а не да се изявява само като партньор на един супергерой. Просто всички трябва да направят така, че най-горещият режисьор в Холивуд да ги забележи. С няколко щури идеи и с песен на уста, титаните пристигат в Меката на киното, за да сбъднат своята мечта.

Но когато групата е погрешно упътена от един истински суперзлодей, който крои планове да превземе Земята, нещата загрубяват. Приятелството и бойният дух на екипа са прекършени и това поставя съдбата на малките титани на карта!

 

МЕГА ЗВЯР – 3D Премиера

Жанр:  Екшън, Ужаси, Фантастика

Държава: САЩ

В ролите: Пейдж Кенеди, Маси Ока, Джесика МакНами, Клиф Къртис, Робърт Тейлър, Джейсън Стейтъм, Руби Роуз, Бингбинг Фан, Рейн Уилсън

Дата:05.09.2018 г. (сряда)

Час: 19:00 часа

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 6,00 лв.

Подводница, която е част от международна програма за наблюдение на подводния свят, е нападната от огромен звяр, който е считан за изчезнал вид. Сега подводницата е заклещена в дълбините на Тихия океан в очакване за спасение.
Единствената надежда на екипажа е спец-гмуркача Джонас Тейлър (Джейсън Стейтъм), който трябва да ги спаси от 23 метров праисторически мега звяр, познат като Мегалодон.

 

ЗАКРИЛНИКЪТ 22D Премиера

 Жанр:  Екшън, Криминален, Трилър

Държава: САЩ

В ролите: Дензъл Уошингтън, Сакина Джефри, Джонатан Скарф, Мелиса Лео, Бил Пулман, Педро Паскал, Аштън Сандърс

Дата:09.09.2018 г. (неделя)

Час: 19:30 часа

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 5,00 лв.

Ако имате проблем и няма към кого да се обърнете, Робърт МакКол ще ви помогне – той е Закрилникът. МакКол помага на жертвите на насилие, експлоатация и с потъпкани права, като прилага своето твърдо правосъдие. Но когато опасното минало на МакКол го достига съвсем близо до дома му, той трябва да приложи всичките си умения в действие. Сега той ще се изправи срещу професионален убиец от висока класа, който няма да се спре пред нищо, за да го унищожи. Дензъл Уошингтън се завръща към една от емблематичните си роли в първото продължение в кариерата му.