Начало Култура Вижте програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

Вижте програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

СПОДЕЛИ

МАЛКАТА СТЪПКА– 3D Премиера

 Жанр: Анимация, Комедия, Семеен

Държава: САЩ

Дата:03.10.2018 г. (сряда)

Час: 17:15 часа

Дата:07.10.2018 г. (неделя)

Час: 17:00 часа

Цена на билета:

За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 6,00 лв.

Анимационно приключение за всички възрасти, със звезден актьорски състав и оригинална музика, „Малката стъпка“ преобръща легендите с краката нагоре, след като весел млад йети открива нещо, което е смятал, че не съществува – един човек.Новината за тази „малка стъпка“ предизвиква шум до небесата в обикновеното йети общество, озадачено от това какво друго може да има в света извън тяхното снежно селце, в тази нова история за приятелството, смелостта и удоволствието да си откривател.

„Малката стъпка“ е озвучен с гласовете на Орлин Павлов в ролята на йетито Миго и Камен Асенов в ролята на малката стъпка Пърси. С гласовете си участват още Антоанета Добрева-Векилова – Нети, Филип Аврамов, Кръстина Кокорска – Криста, Христо Димитров и Петър Бонев.

 

МОНАХИНЯТА2D Премиера

Жанр:  Ужаси, Трилър, Мистери

Държава: САЩ

В ролите: Ингрид Бису, Шарлот Хоуп, Таиса Фармига, Демиан Бичир

Дата: Дата:03.10.2018 г. (сряда)

Час: 19:30 часа

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 5,00 лв.

Хорър трилърът „Монахинята“ представя нова мрачна част от вселената на „Заклинанието“, чийто счупили рекордите филми ужасиха зрителите по целия свят.

След като млада монахиня от манастир в Румъния се самоубива, свещеник с опит в екзорсизма и негова послушница на прага на своя последен обет са изпратени от Ватикана да направят разследване. Двамата разкриват сатанинските тайни на ордена.

Рискувайки не само своя живот, но и своята вяра и своите души, те се сблъскват със зловеща сила в лицето на една монахиня и манастирът се превръща в арена на ужасяващата битка между живите и прокълнатите.

 

ВЕНЪМ3D Премиера

 

Жанр:  Екшън, Фантастика, Ужаси

Държава: САЩ

В ролите: Джени Слейт, Уди Харелсън, Рийд Скот, Сам Медина, Мишел Уилямс, Риз Ахмед, Том Харди, Мишел Лий

Дата:07.10.2018 г. (неделя)

Час: 19:30 часа

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 6,00 лв.

Филмът ще бъде кървав екшън-хорър и ще черпи от произведенията на класици като Джон Карпентър и Дейвид Кроненбърг. На този етап създателите са твърдо решени да не се съобразяват с високо рестриктивния рейтинг, който филмът ще получи и няма да пестят мрачните и кървави краски на екрана.