Начало Култура Вижте програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

Вижте програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

СПОДЕЛИ

ПАТЕШКА ИСТОРИЯ2D Премиера

 

Жанр: Анимация

Държава: Китай, САЩ, Канада

Дата:21.10.2018 г. (неделя)

Час: 17:00 часа

Цена на билета:

За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 5,00 лв.

Пенг е безгрижен млад белоглав гъсок, предпочитащ да прави всичко друго, но не и да тренира за предстоящата миграция. Вярвайки, че е по-добър от всички останали, той прекарва времето си в щури каскади със спираща дъха скорост. При една от тях Пенг прелита твърде близо до земята, сблъсква се с ято патици и неволно отделя от него две от тях – братче и сестриче на име Чао и Чи.

Тази неочаквана среща поставя началото на пътешествие, по време на което Пенг ще счупи крилото си, а за малко ще разбие и сърцето си, опознавайки силата на безусловната любов в лицето на двете патета, които на свой ред ще видят в Пенг най-добрия баща, когото биха могли да имат.

 

РОДИ СЕ ЗВЕЗДА2D Премиера

Жанр:  Драма, Романтичен, Мюзикъл

Държава: САЩ

В ролите: Дейв Чапел, Грег Грънберг, Лейди Гага, Брадли Купър, Сам Елиът

Дата:17.10.2018 г. (сряда)

Час: 19:00 часа

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 5,00 лв.

В „Роди се звезда“ Брадли Купър и Лейди Гага обединяват своите безспорни таланти, за да представят реалистичната и страстна история на Джак и Али, две артистични души, които се събират на сцената и в живота. Това е едно нелесно пътуване, проследяващо красивите и сърцераздирателни моменти в една връзка, която се опитва да оцелее.

С тази нова версия на класическата любовна история четирикратно номинираният за „Оскар“ Купър („Американски снайперист“, „Американска схема“, „Наръчник на оптимиста“) отбелязва своя режисьорски дебют, а негова партньорка е отличената с безкрайно много награди, както и с номинация за „Оскар“ музикална суперзвезда Гага, за която това е първа главна роля в голяма продукция.

Купър е в ролята на опитния музикант Джаксън Мейн, който открива и се влюбва в опитващата се да направи своя пробив певица Али. Тя се е отказала от мечтата си да се превърне в популярен изпълнител, докато не среща Джак, който моментално усеща нейния неподправен талант.

 

ТЕЖКИ ВРЕМЕНА В ЕЛ РОЯЛ2D Премиера

 Жанр:  Трилър, Мистери

Държава: САЩ

В ролите: Сара Смит, Ксавие Долан, Луис Пулман, Синтия Ериво, Катрин Изабел, Ник Оферман, Джим О’Хейр, Джон Уайтсел, Луис Пулман, Дакота Джонсън, Джон Хам, Джеф Бриджис, Крис Хемсуърт, Кайлий Спаени, Мани Хасинто , Алвина Огъст, Чарлз Халфорд

Дата:21.10.2018 г. (неделя)

Час: 19:30 часа

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 5,00 лв.

Разположен на границата между Калифорния и Невада, „Ел Роял“ съчетава топлината и слънчевите лъчи на запада и надеждите и възможностите на изтока. Именно тук се сблъскват миналото и настоящето. Някога най-посещаваното място в Тахо, където най-прочутите звезди и политици в страната са се срещали в местното казино, бара, вилите и басейна, всичко това отдавна е забравено.

Както и самият „Ел Роял“. Сега в лобито на хотела, където блясъкът е избледнял, а смехът е заглъхнал, се събират отец Даниел Флин, соул певицата Дарлин Суит, търговският пътник Ларами Сиймур Съливан, хипарката Емили Съмърспринг , нейната сестра Роуз , мениджърът на хотела Майлс Милър и енигматичният Били Лий.

В продължение на една съдбовна нощ всеки от тях ще има своя последен шанс за изкупление… преди всичко да отиде по дяволит