Начало Култура Вижте програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

Вижте програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

СПОДЕЛИ
kinopoisk.ru

МИСТЕРИЯТА НА КЪЩАТА С ЧАСОВНИКА2D Премиера,Дублиран

 Жанр: Фентъзи, Фантастика, Ужаси

Държава: САЩ

Дата:11.11.2018 г. (неделя)

Час: 16:30 часа

Цена на билета:

За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 5,00 лв.

Историята в романа на Джон Белайрс, публикуван през 1973 г. проследява премеждията на сирачето Луис (Оуен Вакаро от „Баща в излишък“), което е изпратено да живее при своя странен чичо Джонатан (Блек). Докато свиква с новия си чудат дом, с огромни цветни прозорци и чудовища, криещи се зад вратите, момчето се сприятелява със съседката на чичо си, добрата вещица мисис Цимерман (Бланшет).

Джонатан и неговата съседка с известна предпазливост запознават Луис с особеностите на мистериозната къща, включително прочутия й часовник. „Не знаем какво прави“, казва загадъчно Джонатан, „освен може би нещо ужасно“.

 

БОХЕМСКА РАПСОДИЯ2D Премиера

 Жанр:  Драма, Биографичен, Музикален

Държава: САЩ, Великобритания

В ролите: Рами Малек, Майк Майерс, Том Холандър, Ейдан Гилън, Луси Бойнтън, Джоузеф Мазело, Бен Харди, Гуилим Лий

Дата:07.11.2018 г. (сряда)

Час: 18:45 часа

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 5,00 лв.

Изминаха повече от 25 години от смъртта на вокалиста и незаменим лидер на Queen Фреди Меркюри, но музиката му е все така жива. Фреди преодоля всички стереотипи, така както музиката на групата отказа да бъде поставена под какъвто и да е знаменател. Може би затова Queen са все така любими на различни поколения и култури и си остават глобален феномен.

Сега носителят на „Еми“ Рами Малек (Mr. Robot) облича легендарния тесен костюм и грабва микрофона, за да се превърне в краля на попрока в Бохемска рапсодия, истински празник с музиката на Queen, почитащ невероятния живот на вокалиста на бандата Фреди Меркюри.

Партньори на Малек са Луси Бойнтън (Убийство в Ориент експрес) в ролята на Мери Остин; Гуилим Лий (Туристът) в ролята на китариста Брайън Мей; Бен Харди (Жената в бяло) в ролята на барабаниста Роджър Тейлър; Джо Мазело (Джурасик парк) в ролята на басиста Джон Дийкън; Ейдан Гилън (Игра на тронове) в ролята на първия мениджър на Queen Джон Рийд; Том Холандер (Нощният мениджър) в ролята на адвоката на групата, превърнал се впоследствие в неин мениджър Джим Бийч – „Маями“; Алън Лийч (Имението Даунтаун) в ролята на Пол Прентър, който в началото е асистент на Рийд и впоследствие става личен мениджър на Фреди Меркюри; Аарън МакКъскър (Безсрамници) като дългогодишния любовник на Фреди, Джим Хътън; и Майк Майерс (Остин Пауърс) като шефът на компанията EMI Рей Фостър.

МОМИЧЕТО В ПАЯЖИНАТА2D Премиера

Жанр:  Драма, Криминален, Трилър

Държава: САЩ, Швеция, Великобритания, Канада, Германия

В ролите: Вики Крипс, Стивън Мърчант, Лейкит Стейнфилд, Сверир Гуднасон, Клеар Фой, Силвия Хукс

Дата:11.11.2018 г. (неделя)

Час: 19:00 часа

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 5,00 лв.

Младата компютърна хакерка Лисбет Саландер и журналистът Майкъл Бломквист, се оказват хванати в шпионска мрежа, кибер престъпници и корумпирани правителствени служители.