Начало Култура Вижте програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

Вижте програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

СПОДЕЛИ

ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ВОЙНА БЕЗ КРАЙ – 3D Премиера

Жанр: Екшън, Фантастика

Държава: САЩ

В ролите: Крис Прат, Гуинет Полтроу, Себастиан Стан, Крис Хемсуърт, Вин Дизел, Бри Ларсън, Джош Бролин, Робърт Дауни-мл., Скарлет Йохансон, Том Холанд, Зоуи Салдана, Бенедикт Къмбърбач

Дата: 9 май, сряда

Час: 19:00

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 6,00 лв.

След 10 години Танос най-после е на път да събере всички Камъни на безкрайността, за да получи еднолична хегемония над Вселената. А за да го спрат, само Отмъстителите няма да бъдат достатъчни. Затова на помощ идват Пазителите на Галактиката, Доктор Стрейндж, Спайдър-мен и редица други любими супергерои, включително най-новото попълнение от света на Марвел – Черната пантера и неговият антураж.

“Отмъстителите: Война без край“ обединява всички герои, които досега сме гледали в един епичен финал. Но дали ще бъдат готови да пожертват всичко, за да победят най-голямата заплаха, срещу която са се изправяли досега? Ако Танос събере всички шест Камъни на безкрайността, Вселената, която познаваме, ще бъде безвъзвратно променена.

Безпрецедентното киноприключение, продължило десет години и обхващащо цялата филмова вселена на Марвел, ще получи своя завършек в зрелищна и мащабна смъртоносна битка в Отмъстителите: Война без край. Отмъстителите и техните супергеройски съюзници трябва да са готови да пожертват всичко, което притежават, за да спрат веднъж завинаги всесилния Танос, преди да завърши плана си за разрушаване на Вселената.

ПЧЕЛИЧКАТА МАЯ: ИГРИТЕ НА МЕДА – 3D Премиера

 Жанр: Анимация, Комедия, Семеен

Държава: Германия, Австралия

Дата: 13 май, неделя

Час: 17:00

Цена на билета:

За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 6,00 лв.

Свръхентусиазираната Мая случайно предизвиква Императрицата на Бъзтрополис и това налага да събере отбор от буболечки-неудачници, с които да участват в Игрите на Меда. Само така ще може да спаси кошера си…

 

СУПЕР ПАТРУЛ 2 – 2D Премиера

Жанр: Комедия, Криминален, Екшън

Държава: САЩ

В ролите: Брайън Кокс, Кевин Хефернън, Ерик Столханске, Пол Сотър, Стив Лем, Джей Чандрашекхар, Роб Лоу

Дата: 13 май, неделя

Час: 19:30

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 5,00 лв.

Когато между САЩ и Канада възниква граничен спор, членовете на „Супер Патрул“ – Мак, Торни, Фостър, Заека и Фарва са повикани, за да изградят нов пропусквателен пункт в спорната зона. Нетрадиционните полицейски методи и лавината от шеги, които ще накарат и най-разкрепостените да се изчервят, водят до… СУПЕР ПАТРУЛ 2.