Начало Бизнес Владимир Николов от „Фантастико Груп“ е носител на наградата „Проф. д-р Лъчезар...

Владимир Николов от „Фантастико Груп“ е носител на наградата „Проф. д-р Лъчезар Цоцорков“

СПОДЕЛИ

Цветанка Минчева спечели конкурса „Мениджър на годината 2023“

Кои са отличените в традиционния конкурс „Мениджър на годината 2023“ обявиха организаторите от списание „Мениджър“. В последното издание по традиция бе присъден и специалният приз на името на проф. д-р Лъчезар Цоцорков „За развитие на регионите“. Отличието на тазгодишния носител Владимир Николов, оперативен президент на „Фантастико Груп“, бе връчено от изпълнителния директор на фондация „Лъчезар Цоцорков“ Йоана Маринова. Това се случи на официална церемония, която се проведе на 2 ноември, в Софийската опера и балет.
От мотивите на журито стана ясно, че носителят на специалната награда тази година се откроява с впечатляващи резултати, измерени чрез изготвената от компанията „Делойт“ методология за конкурса. Системата за оценка включва постижения в области като устойчива заетост, зелени инвестиции, инициативи със значимо въздействие за развитие на местните общности.
Цветанка Минчева – главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на ,,УниКредит Булбанк”, получи статуетката на победител в конкурса „Мениджър на годината“. Престижното отличие бе връчено от президента Румен Радев в присъствието на останалите финалисти от „златната десетка“ на класацията. Най-интересното от тазгодишната церемония ще бъде показано в специално изработен документален филм, който ще бъде излъчен в национален ефир от Би Ти Ви.
Припомняме, че проф. д-р Лъчезар Цоцорков е вторият носител на наградата „Мениджър на годината“, като я получи през 2009 година, а от 2018 година насам на негово име е учредена специалната награда за развитие на регионите.

Снимка: Цветомир Петров/Българска телеграфна агенция