Начало Общество За всекиго по нещо през лятната ваканция

За всекиго по нещо през лятната ваканция

164
0
СПОДЕЛИ

17818_650_

Специална програма за лятната ваканция разработва Община Панагюрище за трета поредна година. Тя включва работа на деца и ученици и обединява предложенията  на образователни, културни, социални институции и спортни клубове. Мотото, което ще обединява всички предвидени занимания и участниците в тях е „Ваканция – вълнуваща, нетрадиционна и весела“.

Сред интересните занимания са предвидени ателиета по готварство, мода, стил и красота, фотография, арт занимания. Ще има риболовни състезания и училище по риболов, много танци, много спорт, туристически походи и излети, прожекции на любими детски филми, четене на книги, музикални прояви, изложби на рисунки и други целящи да обогатят пълноценното развитие на децата прояви. Освен всичко друго по този начин те ще могат да създават и нови приятелства.

В организирането на заниманията участват още Обединен детски комплекс, Градска библиотека „Стоян Дринов”, както и читалищата в общината.

Партньори са Център за обществена подкрепа „Зора”,  Градски исторически музей, Асоциация на спортните клубове и Общински младежки парламент – Панагюрище.

Повече информация за предвидените занимания може да намерите тук.