Начало Общество За втора година Илчо Машев от СК „Один“ е носител на наградата...

За втора година Илчо Машев от СК „Один“ е носител на наградата „Дух и сила“ в памет на Кръстьо Тютюнджиев (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ

На 24 октомври, в зала „Арена Асарел“, в една изключително емоционална обстановка, беше връчена за втора година наградата „Дух и сила“, в памет на Кръстьо Тютюнджиев -младши, на изявен спортист от община Панагюрище.

Наградата бе посветена и на Борислава и Кръстьо Тютюнджиеви– учители, спортисти, граждани на град Панагюрище, с безспорни заслуги  за развитието на спорта в града.

В определения срок бяха подадени четири комплекта документи на кандидати за присъждане на наградата. Това бяха:

  • Даниел Немски – лека атлетика, КЛА „Оборище“
  • Иван Иванов – лака атлетика, КЛА „Оборище“
  • Ивон Гърбешкова – лека атлетика, КЛА „Оборище“
  • Илчо Машев – таекуон-до ITF, клуб „Один“

Георги Тютюнджиев – член на Инициативния комитет обяви носителят на наградата „Дух и Сила” за 2018 година. За втора година беше отличен таекуондистът Илчо Машев. Наградата от 300 лева и грамота беше връчена от Борислава Тютюнджиева-дългогодишен учител по физическо възпитание и треньор по спортна гимнастика.

Тази година Инициативният комитет реши да връщи и още една поощрителна награда, свъразана с високия растеж и усепхи в спорта за изминалата година, в размер на 100лв. Наградата връчи Кръстьо Тютюнджиев на спортната надежда Даниел Немски.

И тази година, извън регламента на наградата, част от приятелите на Кънчо пожелаха да се включат със свои поощрителни награди. Панталей Проданов връчи на четиримата спортисти по 100 лева във вид на ваучери за спортни стоки, книга и тениска с логото на наградата „Дух и сила”.

Водещата на церемонията Ваня Костадинова благодари от името на Инициативния комитет на дарителите: сем.Валери и Елена Петкови, Катя Янакиева, Савина Белчева, Недялко Шопов, Панталей Проданов, Кристина Димитрова, Радослав Рнгелов, Инес Субашка, Емануил Раленеков, Цвети Петрова, Иван Иванчев и Лука Галчев. На Рекламна агенция „Раум” и на домакина Иван Нетов – управител на зала „Арена-Асарел”.

Ваня пожела на младите спортисти да имат вяра в себе си. „Нека това, което ни остави Кръстьо, ви вдъхне сили и увереност за нови победи!„, каза още тя.

Церемонията завърши с думите на Кънчо: „Стани и бъди своята най-добра версия!“

СНИМКИ ОТ ЦЕРЕМОНИЯТА