Начало Бизнес Започна откритата спартакиада на индустриалните работници 

Започна откритата спартакиада на индустриалните работници 

СПОДЕЛИ

„Асарел-Медет“ стартира участие в първата по рода си Индустриална спартакиада, която се провежда от 8 до 12 септември в курортен комплекс Албена.
Компанията ни вече има спечелени 5 златни медала в отборната надпревара, които са съответно в дисциплините тенис на маса- мъже и жени, плажна борба-жени, петанк мъже и шахмат мъже. Отборът по бридж за мъже и женският отбор по вдигане на пудовка останаха на второ място, а с бронз се окичиха дамите в шахмата.
В една от най-оспорваните дисциплини – мини футбола, нашите момчета заеха второ място в своята група, допускайки обрат в инфарктен двубой срещу отбора на „Мини Марица-изток I“. Асарелци поведоха със 7:2, но в крайна сметка завършиха наравно 7:7. Те не допуснаха загуба в останалите два мача в групата си, но останаха на второ място по голова разлика. Преди броени минути панагюрските момчетата се изправиха в полуфинален двубой срещу втория отбор на „Мини Марица – Изток“, където се пребориха за място на финала, побеждавайки с 5:1.
Утре, в 12.00 часа, ще започне битката за златото, където асарелци ще срещнат познатия си съперник от „Мини Марица-Изток I“.
Днес стартира и отборната надпревара в спортната табла.