Начало Препоръчани Започнаха записванията за участие в ежегодния тенис турнир за аматьори Cort Inn...

Започнаха записванията за участие в ежегодния тенис турнир за аматьори Cort Inn Tennis Challenge

СПОДЕЛИ

От 6-ти до 8-ми септември ще се проведе ежегодният тенис турнир за аматьори Court Inn Tennis Challenge. На общинския тенис корт до хотел Court Inn в продължение на три пълни дни ще се изиграят всички срещи от програмата, като финалът ще бъде в неделя, на 8-ми септември.
Записванията за участие в турнира се извършват онлайн на страницата на турнира – ето тук.
Входната такса при регистрацията е 20 лв. от участник и сумата се превежда по банкова сметка на организаторите, посочена в регламента на турнира.
Наградния фонд, който ще бъде разпределен между играчите тази година е 2000 лв.
За разлика от предходни години, през 2019 г. максималният допустим брой участници е 32-ма, като по този начин отпада възможността за изиграване на квалификационни мачове за влизане в основната схема на турнира.
Жребият за определяне на водачите в основната схема и разпределяне на мачовете ще се тегли на 04.09.2019 г. в хотел Court Inn от 18.00 ч.
Директор на турнира е Кристин Кроснаров, който потвърди, че и тази година всички мачове ще се реферират от съдии, а на полуфинала и финала ще има деца, които да гонят тенис топките по корта.
Записването е в ход от 01.08.2019 и е до 18.00 ч. на 31.08.2019 г. След този час няма да бъдат приемани регистрационни форми на играчите.
Повече информация относно регламента, награден фонд и записване на играчи може да намерите на официалната страница на турнира http://courtinn.bg/tennis/