Начало Общество Здравен хороскоп за всички зодии за 19 септември 2021 г.

Здравен хороскоп за всички зодии за 19 септември 2021 г.

СПОДЕЛИ

Днес може да ви бъде от полза да прекарате този ден в мир и тишина, възможно е сега самотата да ви помогне да съберете мислите си и да вземете правилното решение за по -нататъшно поддържане на вашето здраве.

 

Телец

Днес прибързаните решения, колкото и да е странно, ще ви бъдат от полза. Опитайте се обаче да направите всичко възможно да прецените плюсовете и минусите, преди да вземете окончателно и неотменимо решение.

 

Близнаци

Днес сe опитайте да не вземате важни решения, без да обмисляте нещата правилно. Преди да вземете решение за сериозна стъпка, обсъдете всичко със семейството си, ако трябва се допитайте и до специалисти.

 

Рак

Днес може да ви бъде доста трудно да дишате – или въздухът ще бъде донякъде неприемлив за дробовете ви, или те ще започнат да мечтаят за нещо по -свежо и възвишено. Опитайте се да сбъднете мечтите им поне за кратко.

 

Лъв

На този ден трябва да се погрижите за стомаха си: ще му бъде доста трудно да се справи с количеството храна, което го принуждавате да обработва. Може би трябва да ограничите храната?

 

Дева

На този ден Девите трябва да се въздържат от слушане на музика със слушалки, тъй като това може не само да навреди на ушите ви, но дори да провокира силно главоболие.

 

Везни

На този ден може да сте твърде податливи на социален стрес, затова се опитайте да се научите как да блокирате негативната енергия, която някои хора около вас могат да създадат.

 

Скорпион

Днес звездите препоръчват на Скорпионите да започнат сериозно да изпомпват мускулите си. Направете всичко възможно, така че сега да са възможно най -силни и готови за трудните натоварвания, които ги очакват в бъдеще.

 

Стрелец

Днес се опитайте да ядете повече храни, богати на мастни киселини, сьомга  или авокадо. Това ще повлияе положително на работата на сърцето ви и като цяло ще бъде вкусно.

 

Козирог

Има няколко здравословни проблема, с които се сблъскват Козирозите, които едва ли ще успеете да разрешите без помощта на лекар. Звездите не препоръчват отлагане на посещение при специалист за неопределено време.

 

Водолей

Днес паметта ви може да ви провали – струва ви се, че вече сте срещали подобна ситуация и знаете какво да правите, но не, това не е така. Що се отнася до това как се чувствате и как се почиствате, фалшивата увереност ще бъде особено неподходяща.

 

Риби

Обърнете голямо внимание на състоянието на стомаха си, откажете се от газираното. Също така би било хубаво да се откажете и от пикантното.