Начало Избори Желязко Гагов: Нека всички с гласа си бъдем съпричастни и обърнем внимание...

Желязко Гагов: Нека всички с гласа си бъдем съпричастни и обърнем внимание на нашето бъдеще! Децата ни го заслужават

СПОДЕЛИ

Уважаеми жители на община Панагюрище,

Изминахме труден път, за да стигнем до финала на кампанията.

Благодаря Ви, че го извървяхте заедно с мен!

През тази кампания научих много. Срещите ми с хората, хилядите стиснати десници, усмивките и сълзите, ме заразиха с още по-голямо желание да работя за Вас. Научиха ме още повече да обичам нашия общ дом.

Научих се, че мога истински да се гордея. С екипа, който застана до мен и ми подаде ръка. Дискусиите, съветите и общата вяра дадоха крила на теми и идеи, които ще бъдат изключително полезни за мястото, където живеем. Страхотни идеи – защото отразиха съзвучието от мъдростта на опита и младежкия ентусиазъм.

Опознах по-добре семейството си. Много по-добре. Осъзнах тяхната любов. Защото всички бяха до мен денонощно. И всяка открадната от забързания ритъм на кампанията прегръдка с тях за мен вече е съкровище. Много по-скъпо от златното.

Тази кампания за мен беше безценна емоция.

За което Ви благодаря!

Благодаря на бизнеса за обсъжданите идеи и проблеми и разбирането, че можем съвместно да ги решим!

Благодаря на лекарите, на офицерите, на спортистите, на туристите, на хората на изкуството и културата, на младите и на възрастните хора за споделянето на теми, които са важни за тях. Убеден съм, че заедно ще постигнем една по-добра среда за живот и реализация в общината.

Благодаря и на моите опоненти! И въпреки че някой без мое знание манипулираше доноси с моето име, и въпреки нападките към мен, екипа и дори моето семейство, научих, че не е необходимо да има война, за да стигнем до мир и разбирателство.

Защото всички сме тук и сега. В нашата община. И след 5-ти ноември е просто понеделник.

Началото на поредната седмица, в която ще бъдем заедно.

И заради това нека гласуваме заедно! Нека всички с гласа си бъдем съпричастни и обърнем внимание на нашето бъдеще! Децата ни го заслужават.

Ваш: Желязко Гагов,

независим кандидат за кмет на община Панагюрище

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!