Начало Общество Жена загина при тежка катастрофа край Враниловци

Жена загина при тежка катастрофа край Враниловци

Тежкият пътен инцидент се е случил в неделя, около 09.50 часа вчера.

420
0
СПОДЕЛИ

Жена загина на място при зверска катастрофа на пътя между Габрово и Севлиево. Тежкият пътен инцидент се е случил в неделя, около 09.50 часа вчера, в района язовир Лопушница, край село Враниловци, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово.

Ударили са се лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 21-годишен мъж и „Рено“, управлявано от 51-годишен мъж, движещи се в посока Габрово.

Според първоначалните данни, водачът на „Рено“-то предприел маневра „завиване наляво“, докато движещият се зад него „Мерцедес“ бил в процес на изпреварването му.

Последвал удар между автомобилите, вследствие на който „Мерцедес“-ът излязъл извън платното и се преобърнал. Пътувалата на предната дясна седалка жена изпаднала от автомобила и загинала на място.

По-късно самоличността ѝ била установена. Изяснено било, че починалата жена е на 57 години от Севлиево. Двамата водачи били тествани за употреба на алкохол, като техническото средство отчело нулеви резултати.

На местопроизшествието бил извършен оглед. Причините за инцидента са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

Източнк: http://www.gabrovonews.bg

Харесайте страницата ни във Facebook и винаги бъдете информирани! 

↓↓↓

https://www.facebook.com/pianews/