Начало Без категория Жребий за ЦСКА и Локомотив (Пловдив) в Лига Европа (НА ЖИВО)

Жребий за ЦСКА и Локомотив (Пловдив) в Лига Европа (НА ЖИВО)

СПОДЕЛИ

Два от останалите ни представители в европейските клубни турнири ще научат жребия си за втория квалификационен кръг във втория по сила клубен турнир в Европа – Лига Европа.

Става въпрос за вицешампиона ЦСКА и носителят на Купата и Суперкупата на България Локомотив (Пловдив). Жребият започва в 14:00 и ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

и ТУК

В предишния кръг „армейците“ се справиха трудно след пълен обрат и победа с 2:1 над непретенциозния малтийски Сиренс, докато „смърфовете“ се мъчиха до последната минута и надделяха с минималното 1:0 над черногорския Искра.Във втория квалификационен кръг доста по-сериозни съперници очакват родните клубове. Футболистите на Стамен Белчев ще играят срещу един измежду Бате Борисов (Беларус), Шкендия (Македония) и Партизан (Сърбия), като безспорно македонският тим изглежда най-привлекателен за ЦСКА, докато сръбският – най-тежък.За Локомотив (Пловдив) може да стане изключително трудно да преминат към третия квалификационен кръг, защото един от потенциалните съперници е английският гранд Тотнъм. „Смърфовете“ ще се надяват да го избегнат и да попаднат на украинския ФК Колос. Третият вариант е израелският Апоел Беер Шеева.