Начало Общество Зрелостниците на ПГИТМТ получиха дипломите си за завършено средно образование (ВИДЕО)

Зрелостниците на ПГИТМТ получиха дипломите си за завършено средно образование (ВИДЕО)

136
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

PGITMT

Днес зрелостниците от Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм получиха дипломите си за успешно завършено средно образование и свидетелства за придобита професионална квалификация. Церемонията се състоя в двора на училището, който бе изпълнен с близки, роднини и приятели на зрелостниците, дошли да споделят с тях този важен ден.

Приветствено слово отправи директорът на ПГИТМТ г-жа Лушка Апостолова. „Днес приключва училищният ви живот, но уроците не свършват до тук. Животът е най-добрият учител и дано никога той не ви пише двойките, които ние понякога сме ви спестявали.“, бяха част от думите на г-жа Апостолова.

Поздравителен адрес бе получен от името на ръководството на фирма „Асарел-Медет“АД, а музикален поздрав към зрелостниците отправи Стойко Шопов.

През 2016 година 12-ти клас в Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм завършиха 65 ученици от редовна форма на обучение, разделени в три специалности: 12а „Организация на хотелиерството и бизнес администрация“ с класен ръководител Иван Ангелков, 12б „Компютърна техника и технологии“ с класен ръководител Мария Куртакова и 12в „Минна електромеханика и промишлена електроника“ с класен ръководител инж. Мария Елшишка и 27 ученици от вечерна форма на обучение в специалностите „Машини и системи с ЦПУ“ и “Кетъринг” с класен ръководител Соня Димитрова.

PGITMT

Отличници на випуск 2016 на ПГИТМТ са Пенчо Галилеев, който завършва средното си образование с оценка „Отличен 5,65“, Павел Бодуров с оценка „Отличен 5,53“ и Кристиян Байряков с оценка „Отличен 5,52“. Тримата отличници получиха стипендии от „Асарел Медет“АД и предложение за реализация във фирмата. Пенчо Галилеев получи и почетна грамота и парична сума от  „Ротари клуб“.

ВСИЧКИ СНИМКИ ОТ ЦЕРЕМОНИЯТА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК.