Начало Общество ЗУМБА Фитнес отваря врати в Панагюрище!

ЗУМБА Фитнес отваря врати в Панагюрище!

СПОДЕЛИ

Зумба фитнес с Неди отваря врати от 20-ти април. 

Това е една сбъднта мечта за Неделина Гулекова, която е родом от Сливен, но живее в Панагюрище от 7 години.

„Обичам музиката и танците откакто се помня. Занимавала съм се с модерни танци 7-8 години, била съм и в модерен балет. Танците винаги са ми били страст, затова реших чрез ЗУМБА да предам това настроение и на други, които желаят да тренират и да разпускат.“ – споделя Неди. 

А ето и програмата на тренировките:

Понеделник (от 26.04) – 19:30 ч.

Вторник – 17:30 ч.

Четвъртък – 18:00 ч.

Тренировките ще се състоят в зала Арена Асарел (при главния вход).

За повече информация и записване, може да посетите фейсбук страницата https://www.facebook.com/ZUMBAFitness.with.Nedy/

или на телефон 0897346119.

  • Зумба е танцова-фитнес програма, при която чрез различни стилове музика, Вашата тренировка е маскирана като парти. Тя комбинира елементи на танци, фитнес и аеробика. Чрез бързи и бавни ритми класовете по Зумба се превръщат в така популярния интервален стил в изгарящо калории танцово-фитнес парти. Хореографията й е на основата на латино ритмите салса, меренге, кумбия, регетон и много други. Стъпките в зумба са лесни за изпълнение, ето защо няма причина човек да се притеснява от грешни движения.
  • Програмата Зумба е подходяща за хора с всякакво фитнес ниво, няма възрастово ограничение. Основаващите се на кардио тренировка танцови движения са лесни за следване стъпки, които включват скулптуриране на тялото, насочено към области като например: големия седалищен мускул, краката, ръцете, основата, корема и най- важния мускул в тялото—сърцето. Танцьори и нетанцьори еднакво лесно и незабавно овладяват ZUMBA курса, защото не е необходим предварителен опит с танците.
  • ZUMBA курсът създава подобна на парти атмосфера, която предоставя несмущаваща възможност за хора, които не са танцьори, начинаещи трениращи или такива, които преди това са се колебаели да участват в групови курсове.