Начало Култура Звезди гостуват на музикално-театрална студия „Желание“

Звезди гостуват на музикално-театрална студия „Желание“

СПОДЕЛИ

Едни от най-популярните лица на съвременното българско кино Калин Врачански, Асен Блатечки и Яна Маринова гостуваха на музикално-театрална студия "Желание"  към ОШИ "Евгений Зумпалов" в четвъртък. Поводът за идването им в града беше постановката "Смях в залата", която разсмя до съзли зрителите в препълненият театрален салон. Носят се слухове, че тези, които не са успели да си купят билети и да гледат представлението, ще имат тази възможност през месец февруари 2013 година.
Малко преди представлението актьорите с готовност откликнаха на поканата да гостуват на децата от театралната студия . Идването на звездите в балетната зала, където малките актьори провеждат своите репетиции беше истинско удоволствие.   Асен Блатечки и Калин Врачански събраха възхитените погледи на малките артисти и се снимаха с тях, дадоха им малко съвети и се върнаха обратно в гримьорната, за да се подготвят за  предстоящето им представлението "Смях в залата". На тръгване Калин им каза "Важно е да бъдете естествени. Бъдете себе си!"

След тях при малките дойде и хубавата Елена от сериала "Стъклен дом" Яна Маринова. Тя изгледа един етюд, подготвен и представен от Петър Василев, след което му каза върху какво може още да се упражнява. Снима се с всички деца, даде им автографи, след което и тя се отправи към гримьорните. 
Асен Блатечки, Калин Врачански и Яна Маринова не са единствените звезди,които са идвали на гости в "Желание". Миналия месец в музикално-театралната студия гостува и Радина Кърджилова.
"Не ти се случва всеки ден да ги видиш и прегърнеш на живо…" вдъхновено, коментираха след срещата си със звездите от екрана, малките артисти.