Начало Спорт Нов трансфер: Оборище подписа с Георги Стефанов от Левски (Карлово)

Нов трансфер: Оборище подписа с Георги Стефанов от Левски (Карлово)

СПОДЕЛИ

00000207

Оборище Панагюрище привлече в редиците си офанзивния халф Георги Стефанов, който за последно се подвизаваше в Левски (Карлово).

Стефанов е роден на 13 юли 1988 г. в Пловдив. Играе като централен нападател и атакуващ полузащитник. Той е юноша на Марица Пловдив. Там играе до 16-годишна възраст. През 2004 г. е привлечен в отбора на Литекс (Ловеч), с когото по-късно подписва първия си професионален договор.

След това играе няколко сезона в Спартак Плевен, Белите Орли, Спартак Пловдив и отново се завръща в родния Марица Пловдив, от където преминава в Ботев Пловдив през 2011 г.

През лятото на 2012 г. Стефанов подписа договор с Локомотив (Пловдив).

Зад гърба му има богата спортна кариера, а сред професионалните отбори, в които е играл са Раковски, Любимец 2007, Верея (Стара Загора), Левски (Карлово). 

Георги Стефанов е четвъртото ново попълнение в отбора на Оборище, след левия бек Раиф Мурадов, вратаря Иван Иванов и завърналия се Георги Нетов.

Селекцията продължава, а новите имена ще бъдат официално представени по време на първата тренировка на ФК “Оборище” за пролетния полусезон от първенството на ВПЛ 2016/2017 г., която ще се проведе на 16 януари 2017 година от 14.00 часа на стадион ” Орчо войвода” в град Панагюрище.

oborishte

Припомняме, че първата седмица, от 16 до 22 януари, отборът ще се подготвя в град Панагюрище.

На 22 януари отборът заминава на подготвителен лагер в град Сандански до 3 февруари 2017 година.