От пощата: Кой ни остави без превоз в дъжда?

Мадлена Георгиева , 09.09.2014 1 1632 Print

email_300Здравейте,

пиша ви по повод една неприятна случка от неделя следобед, когато със семейството ми се връщахме с влака от Пловдив. Слизайки на панагюрската гара, очаквахме, че както друг път, ще има автобусче с което ще се придвижим до центъра на града. Оказа се, че няма никакъв обществен транспорт, а за нещастие на всички чакащи започна да се излива дъжд. Наложи се да се обаждаме на наши приятели, които да дойдат да ни приберат с кола, но имаше много хора, които останаха да чакат дъждът да спре и вероятно после да извървят сериозното разстояние от гарата до града. Моля някой да обърне внимание на това и да се вземат мерки автобусите които обслужват вътрешната градска мрежа да си спазват графиците.

Поздрави!

Недялка Стоянова

Още Новини от вас

Коментари

  1. #1 дими 17.11.2014 в 22:10

    рейса трябва ли да изчаква влака, ако влака закъснява?
    би било добре да се поставят GPS във влаковете и рейсовете, и клиентите/шофъорите да проверяват кога ще им дойде превозното средство. по-надеждната услуга ще привлече и повече клиенти

Вашият коментар

Моля спазвайте добрия тон.PIA-news си запазва правото да изтрие коментара ви, ако нарушавате правилата за ползване на сайта!

Популярно