Начало Общество 10 качествени и достъпни марки часовници

10 качествени и достъпни марки часовници

СПОДЕЛИ

В миналото може би сте били свикнали да получавате качество равняващо се точно на сумата, която сте плащали, но сега има достъпни марки часовници, които носят огромна стойност. Затова не е необходимо да изхарчите над 1000лв, за да получите луксозен часовник. Вместо това ние ще Ви предложим 10 достъпни марки, които са едновременно бюджетни и стойностни.

Daniel Wellington

Веднага разпознаваем благодарение на изчистения си вид, часовникът DW носи финото лого, няма числа и прозорец за датата или допълнителни циферблати. И въпреки това все пак успява да предложи почти неограничен набор от опции.

Цветове, материали и различни каишки (включително  Италианска кожа) могат да бъдат комбинирани в това, което е било предназначено да бъде класически винтидж стил.

Можете да намерите часовници Daniel Wellington в ценовия диапазон около 300лв.

Rotary

Надяваме се да сме доказали, че не всичко е за Швейцарските часовници. Всъщност Обединеното кралство има фантастичен опит, що се отнася до тези тиктакащи устройства. Rotary е английска марка, но има френски корени. Характерно за тях е да назовават колекциите си на известни забележителности или други исторически препратки като Кеймбридж.

Ако харесвате усложнени, отрупани с най- различни функции циферблати, но не искате да изхарчите повече от 500лв, то задължително проверете Rotary.

Fossil

Fossil е име, което много хора биха разпознали. В началото марката стартира като бизнес на едро, а сега притежава различни марки възхвалявани по целия свят.Един от основните ѝ фокуси е именно часовниците, за които можете да бъдете сигурни, че ще издържат теста на времето. Fossil създават достъпни и модерни продукти от 1984, а с течение на времето единствено се подобряват.

Emporio Armani

Когато чуете Emporio Armani може би в главата Ви изскачат дънки или друг вид облекло, но тази модна марка създава и висококачествени часовници, които са по-достъпни, отколкото мнозина си представят и със сигурност си заслужават, ако искате да инвестирате в подобен аксесоар. Часовниците на тази марка преплитат в себе си класически елементи и модерен дизайн, като това ги прави перфектни за всеки, търсещ едновременно достъпна и стилна находка.

Tim Westbrook

Ако сте фенове на по-стилните и елегантни часовници със силно минималистичен дизайн, то най-вероятно вече сте виждали моделите на Tim Westbrook Watches. Въпреки че компанията е сравнително нова определено има какво да предложи на пазара, тъй като мъжките часовници TW се отличават с високо качество на изработката, семпъл циферблат и достъпна цена до 300 лв. Към момента асортиментът им е насочен основно към мъжете, а по-специално моделите са кварцови и механични, ако предпочитате смарт часовници, то това не е Вашата марка.

Nixon

Nixon е основана през края на 90-те, за да създава часовници, отразяващи калифорнийския живот. Основателите Анди Лаатс и Чад ДиНнен са искали да уловят духа на младостта, който виждали сред общността си. Въпреки че Nixon е стилна и популярна марка, нейните часовници не са смарт или базирани на нови технологии. Това са модни аксесоари, които се открояват с естетиката си, а не толкова с технологични характеристики. Можете да откриете много привлекателни и бюджетни часовници на Nixon на пазара.

Lacoste

Колекциите часовници на Lacoste предлагат забавно и живо възприемане на стандартните дизайни. Фокусът им е върху модата и са проектирани да бъдат уникални и лесно забелязвани. Ако си търсите часовник, който да направи стилно изявление, обмислете инвестицията в модел на тази марка. За разлика от другите компании, Lacoste е достъпна, но луксозна марка, предлагаща разнообразие за всеки бюджет.

Michael Kors

Независимо дали се интересува от мода, или не, почти няма човек, който да не е чувал за името Michael Kors. Този изключително известен дизайнер създава разнообразие от аксесоари, но по- специално дамските часовници добиха огромна популярност. Със златни, розово златисти и сребърни цветове, тези часовници предизвикваха скупчване на нетърпеливи дами пред магазина, за да се сдобият с подобен стилен аксесоар. Сега марката разполага с набор от модели, включително и смарт часовници, предлагайки луксозно изглеждащи аксесоари срещу достъпна сума пари.

Diesel

Що се отнася до бюджетни часовници, Diesel е популярна опция. Тази добре позната марка позволява на потребителите си да притежават луксозен аксесоар на достъпна цена. В този списък това е един от най- известните търговци на дребно на модни часовници, защото позволява на всеки бюджет да изпита едно издържащо във времето часовниково удоволствие. Въпреки че не са създадени в Швейцария, продуктите са въплъщение на  чудесен дизайн, точност и стил, както за мъжете, така и за жените.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger е друга марка, която първоначално ще я асоциирате с дрехи и аксесоари, макар че често е възхвалявана и със своите часовници. Гамата им се характеризира с модни дизайни, комбиниращи традиционен и съвременен стил. Също така предлагат класически, спортни и часовници тип хронограф, а дори някои и с по- големи корпуси. Това е една нито прекалено скъпа, нито евтина марка и една прекрасна достъпна опция за всеки търсач на нов часовник.