Начало Спорт Днес връчват наградите „Спортист на годината“ за 2012 година

Днес връчват наградите „Спортист на годината“ за 2012 година

СПОДЕЛИ

Победителят в класацията „Спортист на годината `2012” и десетте най-добри спортисти в община Панагюрище ще бъдат наградени на официална церемония тази вечер, от 17:30 часа в Ритуална зала в сградата на Община Панагюрище. На събитието ще бъдат отличени треньор и отбор на годината. За първи път тази година предстои да бъдат връчени и три награди за "Спортно дълголетие".

Тази година десетте най-добри спортисти са определени с протокол от членовете на Постоянната комисия „Образование, култура, младежки дейности и спорт" при Общински съвет – Панагюрище, представители от администрацията на Община Панагюрище, Асоциация на спортните клубове в Панагюрище, членовете на комисията по спорт, туризъм и развлечения на Общински младежки парламент и журналисти от местните медии

Официалната церемония по награждаване на спортист на годината за 2012 година ще се проведе под патронажа на кмета на община Панагюрище г-н Никола Белишки. Почетните купи и плакети ще бъдат връчени от кмета, неговите заместници, председателя на Общински съвет и общинските съветници – членове на постоянната комисия  „Образование, култура, младежки дейности и спорт".

По време на церемонията ще бъде връчена и наградата на ПИА НЮЗ "Футболист на 2012 година". Припомняме, че най-много гласове в анкетата ни получи Ангел Парпулов, който ще вземе приза.