Начало Общество 17-годишният Кирил Балдев поде кампания в помощ на изгорялото читалище в Гложене

17-годишният Кирил Балдев поде кампания в помощ на изгорялото читалище в Гложене

СПОДЕЛИ

17-годишният ученик в ПМГ „Константин Величков“-Пазарджик Кирил Балдев се обърна към сайта ни с молба да популяризираме неговата поредна кампания „Дари книга“. Тя е насочена към изгорялото читалище в Гложене, а идеята е всеки, който има желание, да дари книги от личната си библиотека. Ето какво разказа младежът:

 „Разбрах чрез медиите, че читалището е изгоряло и всички книги в него и точно за това е и кампанията ми- да помогне. Вярвам, че читалището ще си върне същия вид даже и по – хубаво ще стане. Бих искал да помоля всеки, който има книга в дома си да я дари защото трябва да запазим книгите. Срок за събиране на книгите 1 месец след което всички книги, които съм събрал, ще бъдат изпратени до читалището. Всеки може да дари каквито книги има. Събраните книги ще изпратя до читалището чрез куриерска фирма.“

Момчето уточни, че поема всички куриерски разходи. Това не е първата му кампания, до момента благодарение на инициативата са дарени книги на над 10 читалища и социални центрове в страната.

Ако имате въпроси, ето и как да се свържете с Кирил:

Тел: 0877903409

Имейл: kiro7755@abv.bg