Начало Общество Днес се състояха същинските избори за нов Общински младежки парламент

Днес се състояха същинските избори за нов Общински младежки парламент

22
3
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

mladejki parlament izbori2Спокойно протече гласуването за избор на Общински младежки парламент , което се проведе в организираните за тази цел места – Обединен детски комплекс, Средно общообразователно училище „Нешо Бончев“ и Професионална гимназия по индустриални технологии мениджмънт и туризъм. Вотът се състоя днес от 10 до 14 часа. Изборният ден премина спокойно. Учениците трябваше да отбележат по шест имена на предоставените им бюлетини.
Припомняме, че от 3 ноември започна информационна кампания за провеждането на изборите. До края на миналата седмица се проведоха първичните избори в училищата, младежките организации, неправителствените организации и кандидатите по населени места и документите на всички избрани бяха предоставени в Общинска администрация, Дирекция ОКСМД.
По предварително разпределение ПГИТМТ получи 6 квоти.
Учредителна сесия на новосформирания Общински младежки парламент ще се проведе на 28 ноември от 17:00 часа, в Сесийна зала на Общинска администрация.
След полагането на клетва и подписване на клетвени декларации от членовете на ОМП чрез тайно гласуване, ще бъде избран и Председател.

mladejki parlament izbori

mladejki parlament izbori1

3 КОМЕНТАРА