Начало Кулинария 4 предястия, подходящи за есенния сезон

4 предястия, подходящи за есенния сезон

СПОДЕЛИ
есенни предястия
Реклама

Есента е вече тук, но на пазара все още се предлагат много свежи съставки, от които да избирате, когато приготвяте храната си. Отпразнувайте уютните вкусове на есента с рецепти за предястия, които се възползват максимално от сезонните вкусове. Независимо дали ще приготвите тези предястия за парти или просто търсите нови идеи, тези есенни рецепти със сигурност ще ви вдъхновят.

Смокини, пълнени със синьо сирене

Смокините са вкусни есенни плодове, които придават нотка на елегантност на всяка трапеза. Сладките смокини, пълнени с ароматно синьо сирене са вкусова комбинация, която не може да бъде победена. Поднесете това вкусно предястие на гостите си и очаквайте комплименти.

Салата от круши с орехи и горгонзола

Крушите са най-вусни през есента, когато плодът е в своя пик. тази сладка и пикантна салата, включва свежи круши в комбинация със солено, пикантно сирене Горгонзола, ядки, сушени плодове и зелени салати, и вкусна домашна лимонена дресинг. Препоръчваме ви да опитате есенните салати в Смокини Пловдив ресторант.

Пълнени гъби
Вкусни пълнени гъби са прекрасно допълнение към всяко основно ястие. Сервирайте ги пълни с вкусна смес от сирене чедър и зелен лук за неповторим есенен вкус.

Спаначени хапки

Те са бърза и лесна рецепта за предястие за вашите есенни партита. Гостите ви ще оценят тези хапки от от спанак, овкусени със сирене и ароматни подправки.