Начало Общество Предаването „Радиокафе“се излъчи от Историческия музей

Предаването „Радиокафе“се излъчи от Историческия музей

СПОДЕЛИ
Радиокафе

Вчера предаването „Радиокафе“ на Радио София се излъчи от Историческия музей

На 20 октомври предаването „Радиокафе“ на Радио София, с водеща Анелия Торошанова, се излъчи от Историческия музей в град Панагюрище.

Гостите и темите бяха разнообразни, цветни, емоционални. Г-н Георги Писков, учител по история в СУ „Нешо Бончев“ разказа за историята на града, за Априлското въстание и за Освобождението през 1878 г.

Директорът на музея, доц. д-р Атанас Шопов също беше сред гостите на предаването. Той сподели за всички онези експозиции, с които посетителите могат да се запознаят, да докоснат и почувстват.

„Радиокафе“ продължи с участието на Стефан Рапонджиев, директор на градската библиотека, младата и талантлива певица – Виктория Манева и Христо Николов, зограф. Г-жа Милка Пискова сподели за проектите, които реализира Община Панагюрище, а г-н Марин Кушлов смая всички с магическото си изпълнение на гайда.

Сред младите и талантливи гости беше и Петър Немски, който имаше възможността да разкаже за работата си като хореограф и за създадената от него Танцова формация „Балканджии“.