Начало Общество Меле край София, жена почина, други осем души са ранени

Меле край София, жена почина, други осем души са ранени

СПОДЕЛИ
София катастрофа

Жена, пострадала при катастрофа на автомагистрала „Тракия“ на втория километър след София, е починала в шокова зала, поради травми несъвместими с живота. Друг пострадал 57-годишен мъж е в критично състояние с множество тежки наранявания, съобщиха от столичната болница „Света Анна“.

При катастрофата са ранени още седем души, сред които има и дете. Всички те са транспортирани в четири столични болници, съобщиха от Спешна помощ.

Сигналът за инцидента е подаден в столичната Спешна помощ в 9.06 ч. Веднага са изпратени пет линейки, които са пристигнали на място за 14 минути. Ударът е бил между ТИР и три леки автомобила, като единият от тях е буквално смазан. Наложило се е екип на пожарната да реже смачканите ламарини, за да извади ранените.

„Тежко пострадали са четирима души. 14-годишно момче бе закарано в „Пирогов“ с травма на главата и комоцио. Там бе транспортиран и 39-годишен мъж с контузия на бедрото. В „Света Анна“ e 57-годишен мъж с контузия на гръден кош и голяма разкъсна рана на лицето, а 60-годишен мъж, който е с травми на гръбначния стълб и гръдния кош, е в противошокова на ВМА“, обясни говворителят на Спешна помощ Сунгарска.

Четирима души с по-леки трамви са транспортирани в ИСУЛ.

Все още няма информация за причините за инцидента. На място се извършва оглед. В района се е образувало огромно задръстване, тъй като движението се осъществява само в скоростната лента.

Източник